BGRegistar.com

ЕТ Георги Даскалов - Експрес сервиз

бърз и качествен ремонт на елуреди гоце делчев, доставка на климатици гоце делчев, експрес сервиз, експрес сервиз гоце делчев, ет георги даскалов експрес сервиз, климатична и хладилна техника гоце делчев, оторизиран сервиз гоце делчев, оторизиран сервиз за битова техника, оторизиран сервиз за климатична техника, оторизиран сервиз за хладилна техника, предпопчитан сервиз гоце делчев, препоръчан сервиз гоце делчев, ремонт на бойлери гоце делчев, ремонт на електроуреди гоце делчев, ремонт на климатици гоце делчев, ремонт на климатична техника гоце делчев, ремонт на конвектори гоце делчев, ремонт на отоплителни уреди гоце делчев, ремонт на радиатори гоце делчев, ремонт на хладилна техника гоце делчев, сервиз за битова домакинска техника, сервиз за битова техника гоце делчев, сервиз за електроуреди гоце делчев, сервиз за климатична техника гоце делчев, сервиз за хладилна техника гоце делчев, сервизна дейност гоце делчев, сервизни услуги гоце делчев

Информация

ЕТ Георги Даскалов - Експрес сервиз - оторизиран сервиз за битова техника в град Гоце Делчев, ул. Кавала №7.

 

Дейността е фокусирана в извършването на ремонтни дейности на електроуреди, гаранционен и извънгаранционен сервиз на битова електротехника - електро и отоплителни уреди, радиатори, конвектори, бойлери, хладилници, климатици и други.

 

Основният обхват в дейността на Експрес сервиз е проектиране, доставка и ремонт на климатична и хладилна техника. Извършва доставка на всички марки и модели климатици, климатична и хладилна техника.

 

При откриване на повреда или някаква неизправност на електроуреда, в Експрес сервиз ще се погрижат за своевременното и отстраняване, гарантирайки бърз и качествен ремонт, извършен от квалифицирани специалисти.


В сервиза се извършва ремонт на всички марки и модели климатици, климатична и хладилна техника.


Ценовите условия се уговарят на място, след направен оглед, според вложените части и труд в ремонтните дейности.


Екипът е съставен от компетентни, доказани професионалисти с богат опит, което е гаранция за качеството на извършваните ремонтни дейности.


Всяка поръчка е изпълнена в срок, на високо професионално ниво, с лоялно и коректно отношение към клиента, което гради взаимно доверие и успех.


Експрес сервиз е с репутацията на коректен сервизен център, който благодарение на експедитивната си и прецизна работа, успя да се наложи като лидер на пазара в своята област.

 

Радва се на доволни клиенти поради коректността, точността и прецизността в своята работа. Предлага гъвкави решения, с гарнация за бърза, професионална реакция, съобразена с желанията на клиентите.

Контакти

СПЕЦИАЛИЗИРАН СЕРВИЗ ХИДРАВЛИКА

Гоце Делчев, ул. Кавала 7
075161104
0886402323