BGRegistar.com

ЕТ ВИБО 71

Информация

ЕТ ВИБО 71

Фирма Вибо 71 е създадена през 1993 година със седалище град София.

Развива своята дейност в областта на пртоизводството и търговията.

Дружеството се занимава с производство, търговия, дистрибуция, логистика, внос и износ на храни и хранителни продукти.

Има изградена дистрибуторска мрежа, покриваща територията на цялата страна, която включва както поддистрибутори и търговци на едро, така и основните търговски вериги, като Метро, Кауфланд, Билла, Фантастико, Т-Маркет, Пикадили и Карфур.

Вибо 71 поддържа партньорски отношеншя с фирми от Гърция, Турция, Румъния, Сърбия, както и с Русия и бившите съветски републики.

През годините дружеството налага собствена запазена марка продукти с името Вибо. Това са висококачествени продукти, като брашна, мед, галета, пуканки и други. Те са добре познати, както на българския пазар, така и в чужбина.

През изминалите годините Вибо 71 се е наложила на пазара и е изградила име на честен и коректен партньор, работейки професионално, спазвайки поетите ангажименти. Печели доверието не само на българските, но и на много чуждестранни производители на хранителни стоки.

Има изградена добра дистибуторска мрежа във всички по-големи градове, като същевременно фирмата е предпочитана от българските и международни вериги, които оперират на местния пазар.

Вибо 71 извършва логистика на най-високо ниво, като гарантира надеждност и сигурност през целия логистичен процес – от приемането и обработката на стоките, през складирането и съхранението им, до осъществяването на доставката към крайните места за продажба.

Дружеството притежава складови помещения с площ от над 3000 квадратни метра, където има налични хладилни камери за стоки, изискващи специфичен температурен режим на съхранение.

Фирмата разполага със собствени автомобилен парк , сътоящ се от камиони до 20 тона, пикапи и бусове, подходящи както за градски, така и за извънградски превози на стоки.

Във фирмата работят квалифицирани специалисти с дългогодишен опит в сферата на мениджмънта, търговията и логистиката. 


Контакти

ЕТ ВИБО 71

София, бул. Ботевградско шосе, след караулката, на входа на София
029367702
0897809130