BGRegistar.com

ЕТ ВАСИЛ ИВАНОВ КОСТОВ

Информация

ЕТ Васил Иванов Костов е фирма, основана през 1989 година. Дейността на фирмата е в сферата на строителството, ремонтните и довършителните дейности.

 

 

Компанията развива своята дейност на територията на страната вече повече от 20 години. Фирмата има реализирани редица проекти в сферите:

 


- Строителство


- Ремонт


- Реставрация


- Поддръжка на сгради


Услуги:


- Хидроизолации


- Строителство


- Плочки


- Камък


- Паркет


- Сухо строителство


- Зидарии


- Замазки


- Шпакловки


- Мазилки


- Топлоизолации


- Боядисване


- В и К


- Отпушване

 

 

Компанията е утвърдена като лоялен и коректен изпълнител и партньор на своите клиенти. Дългогодишният опит и високият професионализъм на заетите във фирмата й дава възможност да участва активно в конкурсите за възлагане на обществени поръчки.
ЕТ Васил Иванов Костов извършва текущи и основни ремонти на сгради на университети в страната, сред които: Технически Университет – София, НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов”, Медицински Университет – Пловдив, Медицински Университет – Плевен, Аграрен Университет – Пловдив и много други.

 

 

Ремонти са извършение още на сгради с обществено значение - Сградата на централно управление на „Български пощи” ЕАД, Пощенски станции в градовете София, Пловдив, Перник, Благоевград, Стара Загора, Сливен, Силистра, Разград, Горна Оряховица, Търговище, Велинград, Мелник, Кочериново, Разлог.

 

 

Лечебни заведения, училища, читалища, детски градини, други обществени сгради и обекти.

 

 

Във фирма ЕТ Васил Иванов Костов е внедрена Система за управление на качеството, която е в съответствие с изискванията на стандарта EN ISO 9001:2008.

 

 

Фирмата е сертифицирана от Moody International, с обхват на сертификацията: Строителство, строително-ремонтни дейности, хидроизолации и саниране на сгради. Производство и монтаж на алуминиева и РVС дограма. Строителство на пътна инфраструктура, водоснабдяване и канализация.

 

 

Внедрени са ситемата за Здравословни и безопасни условия на труд съгласно изискванията на стандарта OHSAS 18001:2007 и Системата за управление на околната среда в съответствие с изискванията на стандарта EN ISO 14001:2004.

 

 

Екипът, зает в компанията е висококвалифициран и се състои от: строителни инженери, специалисти в: промишлено и гражданско строителство, водоснабдяване и канализация, хидроенергийно строителство, железопътно строителство. Във фирмата работят опитни геодезисти, машинни инженери, електроинженери и строителни техници.

 

 

Всеки от строителите притежава квалификация за различни строителни и ремонтни работи, в т.ч. водопроводчици, електротехници, специалисти по отопление и вентилация, сухо строителство, зидаромазачи, бояджии.Работници за: облицовки, настилки, изолации, шпакловчици. В екипа си ЕТ Васил Иванов Костов разполага с опитни арматуристи, кофражисти, заварчици, тенекеджии, дограмаджии, дърводелци, шофьори, снабдители и други. ЕТ Васил Иванов Костов разполага със собствен административно-правен отдел.

 

 

Фирмата има собствена производствена база, в която се осъществява производство на алуминиева и PVC дограма.

 

 

Компанията се отличава с дългогодишния си опит в областта на строителството и ремонтните дейности, със своята коретност и професионално изпълнение на проектите.

 

 

Контакти

ЕТ ВАСИЛ ИВАНОВ КОСТОВ

София, кв. Враждебна, ул. „4” № 3А
029950338
0889898080