BGRegistar.com

ЕТ Близнашки - Цветан Близнашки

al прозорци и врати село трудовец, аксесоари за pvc и al дограма трудовец, алуминиева и pvc дограма с гаранция трудовец, алуминиеви и пвц профили с отлично качество, алуминиеви и пвц профили село трудовец, алуминиеви профили на достъпни цени трудовец, алуминиеви профили с високо качество трудовец, дограма с висока надеждност село трудовец, ет близнашки цветан близнашки, ет близнашки цветан близнашки трудовец, качествени алуминиеви профили трудовец, качествени пвц профили трудовец, монтаж на алуминиеви дограми трудовец, монтаж на пвц дограми трудовец, пвц профили на достъпни цени трудовец, пвц профили с високо качество трудовец, предпочитан производител на дограма трудовец, препоръчан производител на дограма трудовец, препоръчана фирма за пвц дограма трудовец, производител на качествена дограма трудовец, производство на алуминиеви и пвц профили трудовец, сигурни и качествени алуминиеви и пвц профили, търговия с алуминиеви и пвц профили трудовец

Информация

 ЕТ Близнашки - Цветан Близнашки - Алуминиеви и ПВЦ профилиЕТ Близнашки - Цветан Близнашки - производство и търговия с Алуминиеви и ПВЦ профили.

 

Предлага сигурност и качество на продуктите, които изработва и монтира, професионално изпълнение на всички поръчки в кратки срокове.

 

Още от основаването си, се стреми максимално да задоволява изискванията на своите многобройни клиентите.

 

Предлага профили и аксесоари за PVC и AL дограма, прозорци, врати, външни ролетни щори, AL вътрешни щори, вертикални щори, мрежи против насекоми и подпрозоръчни плоскости с високо качество, надеждност и функционалност.

 

Ценовата политика на фирмата е съобразена с пазарните условия и предлага добро съотношение между качество и цена на продуктите и услугите.

 

Коректното отношение към клиентите е един от отличителните белези на служителите. Екипът, е съставен от компетентни специалисти, отдадени изцяло на работата, готови да консултират и помогнат при необходимост със съвет своите клиенти.

 

Благодарение на дългогодишния професионален опит в сферата си на дйност, ЕТ Близнашки - Цветан Близнашки е фирма наложила и утвърдила се на българския пазар.

 

Името ЕТ Близнашки - Цветан Близнашки е синоним на високо качество, предлага гъвкави решения на своите клиентите си, съобразени с пазарното търсене.

 

Ако търсите високо функционални профили и аксесоари за PVC и AL дограма се свържете с фирмата и може да разчита на максимално внимание и индивидуално отношение.

 

Доверете се на ЕТ Близнашки - Цветан Близнашки, който ще превърне вашият дома или офиса в едно уютно и приятно място.

 
Компанията се представлява от г-н Цветан Близнашки, в качеството на Управител.

 

 

Контакти

ЕТ Близнашки - Цветан Близнашки

Трудовец, ул. Цар Иван Шишман № 21
0889632106, 0988849555