BGRegistar.com

ЕТ Анна Христоскова

Информация

ЕТ Анна Христоскова е динамично развиваща се, пазарно ориентирана фирма, чиято дейност е насочена в областта на търговията.


Извършва търговия на едро и дребно с хранителни стоки и напитки.


Разширявайки постоянно асортимента си, ЕТ Анна Христоскова се развива и продължава да изненадва своите многобройни клиенти с конкурентни цени и голямо разнообразие на предлагани стоки.


От основаването си до днес, фирмата е изградила сериозен имидж на база солидния си опит в бранша. Държи на коректността, бързо обслужване и качество на предлаганите стоки.


ЕТ Анна Христоскова разполага със слад в град Пазарджик, ул. Мильо Войвода № 1А - ПЧСБ Бон Марше, склад 1, където предлага голямо разнообразие от качествени хранителни продукти с доказан произход, високо качество на достъпни цени.


Стреми се да отговори на търсенето на българския потребител и максимално да го улесни, предлагайки насипно и пакетирано кафе, безалкохолни и алкохолни напитки, чай, тютюневи изделия и други.


Фирмата е официален представител за град Пазарджик и региона на BIANCHI кафе.


Предлага на клиентите си богато разнообразие от вендинг продукти - продажба на части за вендинг автомати и барови машини.


ЕТ Анна Христоскова работи на високо, професионално ниво, с точност и коректност на базата на взаймно уважение в отношенията със своите клиенти и партньори.


Наложила се с доброто име, което е изградено от професионалната работа на хората, които стоят зад това име. Ето защо залага на екип от мотивирани хора с креативно мислене, което успешно помага да се утвърди на българския пазар, като коректен и предпочитан партньор.


Заповядайте, ЕТ Анна Христоскова работи за Вас, за да поднесе на Вашата трапеза най-качествените хранителни продукти и напитки!

 

Контакти

ЕТ АННА ХРИСТОСКОВА

Пазарджик, ул. Мильо Войвода 1А, ПЧСБ Бон Марше, Склад 1
034445684
034445684