BGRegistar.com

ЕТ Алокин - Николай Генов

автосонди и сондажни съоръжения пазарджик, алокин николай генов пазарджик, алокин пазарджик, геоложки проучвания за всички видове строителство, експлоатационни сондажни кладенци за вода, ерлифтно почистване на сондажи пазарджик, ет алокин, ет алокин николай генов, ет алокин николай генов пазарджик, инженеро геоложко проучване пазарджик, предпочитана сондажна фирма пазарджик, препоръчана сондажна фирма в пазарджик, препоръчана фирма за сондажи пазарджик, рехабилитация на съществуващи сондажи за вода, сондажи пазараджик, сондажни кладенци за вода пазарджик, сондажни на кладенци за вода пазарджик, сондажни услуги пазараджик, сондиране, строителство на експлоатационни сондажни кладенци, строителство на сондажни кладенци пазарджик, строителство на хидротехнически съоръжения, фима за сондажни проучвания пазарджик, фирма за дълбоко сондиране, фирма за дълбоко сондиране пазарджик, фирма за сондажи пазарджик, фирма за сондажни дейности пазарджик, фирма за хидрогеоложки проучвания пазарджик, фирма извършваща сондажи пазарджик, фирма работеща с автосонди и сондажни съоръжения, фирма с необходимо сондажно оборудване, фирма специализирана в дълбоко сондиране

Информация

ЕТ Алокин - Николай Генов е динамично развиваща се, пазарно ориентирана компания. Доказано име, едно от водещите на пазара с традиции в сферата на строителната индустрия, предлагаща иновации за качествени строителни решения.

 

ЕТ АЛОКИНУчредена през 1991 год., специализирана в сферата на дълбокото сондиране и строителството на екплоатационни сондажни кладенци за вода.

 

 

Алокин извършва хидрогеоложки проучвания, инженерно - геоложки проучвания на хидротехнически и граждански обекти.

 

 

Фирмата извършва и строителството на хидротехнически съоръжения. Разполага с необходимото сондажно оборудване. Работи на територията на цялата страна.

 

За своята над 28-годишна история, фирмата е изградила редица обекти на територията на цялата страна. Качественото изпълнение, коректността и професионалното отношение, са спомогнали на фирмата да утвърди името си в бранша.

 

Алокин разполага с висококачествено оборудване - автосонди и сондажни съоръжения - 3 АМ, 2 А2, СКБ - 4, компресори за водочерпене, товарен автомобил МАН с кран, лекотоварни автомобили, с които извършва дейностти по:

 

  • Строителство на сондажни кладенци за добив на вода
  • Обсаждане с PVC тръби и метални тръби
  • Максимална дълбочина на сондиране до 400 m.
  • Диаметри на сондиране c 076 мм. до 400 мм.
  • Безядково сондиране с ф 700 мм. до 100 m. дълбочина
  • Хоризонтално сондиране до ф 750 мм.
  • Ерлифтно почистване на сондажи.
  • Опитно водочерпене за доказване дебита на водата
  • Инженеро-геоложко проучване на земна основа завсички видове строителство

 

Широко стъпила на пазара, Алокин се стреми да отговори на търсенето на българския потребител и максимално да го улесни, предлагайки решения за всеки бизнес.

 

Работи на високо, професионално ниво, с точност и коректност на базата на взаймно уважение в отношенията със своите клиенти и партньори.

 

Алокин е фирма утвърдила и наложила се с доброто име, което е изградено от професионалната работа на хората, които стоят зад това име. Ето защо залага на екип от мотивирани хора с креативно мислене, което успешно помага да се утвърди на българския пазар, като коректен и предпочитан партньор.


Компанията е отворена за ново сътрудничество, в което да вложи придобития опит, грижа и компетентност.


Богатият опит трупан през годините и креативните решения са в основата, фирмата да се наложи като лидер в своя бранш.


Компанията се представлява от г-н Николай Генов в качеството на Управител.

 

Реализирани обекти

ЕТ АЛОКИНЕрми ЕООД - гр. София

 

Литос и КО ООД – гр. София

 

В и К – гр. Силистра

 

Челопеч Майнинг ЕАД  - с. Челопеч

 

Автомотор - Добрич АД

 

Мини Открит Рудник- гр. Перник

 

Консорциум Път строй - гр. Хасково

 

Винпром АД – гр.Търговище

 

Юникап ЕООД – гр. София

 

Нефтекс Инженеринг АД – гр.София

 

Швабинг ООД - гр. София

 

И други на територията на страната.

 

 

 

Контакти

ЕТ Алокин - Николай Генов

Пазарджик, площад Възраждане, Б.Ц Тракия
034442104
0888746926, 0888746377
034442104