BGRegistar.com

ЕТ АГРЕСОР - ЕЛЕНА ЧЕРВЕНЛИЕВА

Информация

Модна Къща Агресор, Асеновград е основана през 1996 година.


Агресор е специализирана в производството на мъжки костюми и ризи, произвежда класически серии, колекции за младоженци и абитуриенти. Фирмата е производител на мъжки костюми, ризи, елеци, фишута, сака, панталони.


Модната Къща предлага продукцията си както на едро, така и на дребно. Изработва уникални, модерни и елегантни мъжки облекла и костюми.


класически и съвременни мъжки костщми и ризиМарката Агресор се е наложила на българския пазар с високото качество на облеклата, които произвежда. Официални костюми, абитуриентски костюми, сватбени костюми – всички са елегантни, стилни и с доказано качество.


Компанията работи и на международния пазар, на който вече е утвърдено име в бранша.


Материалите, които се използват за иработката на облеклата, са висококачествени, цветовата гама е богата. Това дава възможност на всеки мъж да избере най-подходящия за него костюм в зависимост от фигурата си и индивидуалното му излъчване.


Колекциите са богати на модели и по предназначение – за сватби, за делови срещи, за официални поводи, за абитуриентски бал. Материите са преобладащи лен, вълна, полиестер и вискоза, както и комбинации от изброените.

Модна Къща Агресор предлага класически костюми, произвежда младежка линия костюми, спортно-елегантни костюми. Облеклата от тези серии се предлагат с подходящи ризи, вратовръзки и различни по кройка и цветове сака и панталони.


Агресор изработва мъжки костюми по индивидуален модел на клиента.


От 2010 година Модна Къща Агресор изработва и дамска колекция официални и булчински рокли.


Фирмата разполага с онлайн магазин, в който можете да разгледате всички предлагани продукти, както и да разберете как да подберете правилния за Вас костюм.


„Бъдете стилни и елегантни с мъжки костюми Агресор!“

Обекти

гр. Aсеновград, пл. България 2

 

гр. Асеновград, ул. Цар Иван Асен II 46

Контакти

ЕТ АГРЕСОР - ЕЛЕНА ЧЕРВЕНЛИЕВА

Асеновград, ул. Горноводенско шосе 126
0888217902, 0899873449, 0899153203