BGRegistar.com

ЕТИ БЪЛГАРИЯ ЕООД

Информация

ЕТИ БЪЛГАРИЯ ЕООД

ЕТИ България ЕООД е фирма със седалище град София, ул. Ст. Л. Костов № 16.

 

Дъщерна фирма на ETI Elektroelement d.d. - Словения - производител на електроапаратура средно и ниско напрежение.

 

От 1950 година до наши дни ETI се утвърди като световен лидер и доставчик на услуги в областа на електрическите инсталации, производител на продукти от техническа керамика, инструменти и оборудване за регулиране на фактор на мощността в мрежи до 660 V, 50 или 60 Hz.

 

Фирмата предлага пълна гама от висококачествени продукти за защита, контрол и управление на електрическите вериги, стопяеми предпазители за НН и СрН, предпазители за защита на фотоволтаици, автоматични прекъсвачи и други.

 

ЕТИ се фокусира върху увеличаване на продажбите на останалите продукти от портфолиото си, които са синоним на доказано качество и безопасност.


Експерти на компанията участват в разработката на нов стандарт при предпазителите за защита на фотоволтаични централи. Нововъведената gPV характеристика на стопяемите предпазители стана задължителна от 2010 година при изграждане на такива съоръжения. С това нововъведение се подобрява стабилността на системата, защитават се кабелите и панелите от къси съединения и претоварвания.

 

ЕТИ България стартира своята дейност като представителство с изцяло презентативни и консултантски функции към своите дистрибутори и клиенти. През изминалите години фирмата се разви и утвърди като търговска фирма с персонал и склад, подпомагайки изградената дистрибуторска и партньорска мрежа.

 

Извършва внос и доставка на електроапаратура и електротехнически изделия, техническа керамика, автоматични прекъсвачи, висококачествени продукти за защита, контрол и управление на електрическите вериги, стопяеми предпазители за НН и СрН, продукти за защита на фотоволтаични централи.

 

През последните три години, ЕТИ България се наложи стабилно на пазара на стопяемите предпазители и свързаните с тях продукти, а също така и на пазара на продукти за защита на фотоволтаични централи. 

 

Поддържа складови наличности на богата гама от продукти, организира ежеседмични доставки от Словения и е изградила гъвкава ценова политика към своите дистрибутори и клиенти.

 

ЕТИ България снабдява с високоволтови и високомощни стопяеми предпазители всички електроразпределителни предприятия в България. Качеството и безопасността на продуктите са от първостепенно значение.


Дистрибутори - Електрис ЕООД и Интеркомплекс ООД.

 

Контакти

ЕТИ БЪЛГАРИЯ ЕООД

София, ул. Ст. Л. Костов 16
024390840
0887770401, 0885188551, 0887770409
024390841