BGRegistar.com

ЕТИКОМ ООД

Информация

ЕТИКОМ ООД

Етиком ООД е основана през 1992 година със седалище град Петрич, където понастоящем се помещава централният й офис.

 

Развива своята дейност в областта на производството и услугите.

 

Етиком ООД е един от големите производители на PVC дограма в България. Фирмата е една от първите в този бранш с доказан дългогодишен опит.

 

Работи с висококачествени материали от утвърдени доставчици. Разполага с модерна производствена база.

 

Фирмата отговаря на стандартите ISO 9001:2000. Притежава сертификат с № HU 03 / 0114, който гарантира високото качество на цялата продукция, както и сертификати за обучение на персонала.

 

Етиком ООД се стреми към иновации, утвърждава модерни тенденции и въвежда нови материали в производството.

 

Пластмасовите и алуминиевите дограми отговарят на високите изисквания за качество, с добри изолационни способности, безопасност и дизайн.

 

Нарастващото търсене на продуктите на Етиком и стремежът за предлагане на максимално добро качество е причната за изграждането на нов производствен цех, който е оборудван по най - съвременна технология.

 

Поръчките се изпълняват на машини с компютърно управление. Благодарение на своя капацитет новата производствена линия е в състояние да отговори на непрекъснато нарастващото търсене на поръчваните видове прозорци.

 

Етиком ООД се отнасяме с особено внимание към всеки детайл и затова произвежданите и предлагани от фирмата  продукти се превърнаха в знак за качество за хиляди доволни потребители.

Контакти

ЕТИКОМ ООД

Петрич, ул. Рокфелер № 108, Промишлена зона, изход за Златарево/
074561200, 074569240