BGRegistar.com

ЕТИКА МИМ ЕООД

Информация

Информация

 

 

 ЕТИКА е българска компания учредена през 2001 г. със седалище град Русе.

 

Утвърдил и наложил се лидер на българския пазар в областта на вноса и дистрибуцията на всякакъв вид гуми за леки и товарни автомобили, автобуси, селскостопанска, строителна, индустриална и специализирана техника.

 

Компанията се радва на доверието и лоялността на своите клиенти и признание от страна на своите партньори - световноизвестни производители като Goodyear Group, Michelin Group, Continental Group, Bridgestone Group, Pirelli и други.

 

През 2007 година отвори врати модерен автоцентър с площ от 1100 кв.м включващ шоурум, склад на два етажа с хотел за гуми, монтажно хале с възможност за едновременно обслужване на 4 леки или два тежки автомобила.

 

Монтажното хале разполага с машини за монтаж, демонтаж, баланс и вулканизация на гуми до 56 цола и с машина за изправяне на джанти. Ако се нуждаете от нови джанти автоцентър ЕТИКА е представител на фирма Маргел ООД - лидер в търговията с алуминиеви джанти в България.

 

ЕТИКА е предпочитан партньор на най - големите и утвърдени производители на гуми в световен мащаб.

 

Официален вносител на GOODYEAR, DUNLOP, SAVA, FULDA,DEBICA, а от 2011 г. и на Premio–атосервизен ритейл, собственост на GoodyearDunlopHandelSystem, представена от 505 обекта в Европа.

 

Автоцентър ЕТИКА се стреми да осигури Вашата сигурност на пътя, предоставяйки пълна гама размери на водещите производители на гуми - Goodyear Group,Michelin Group, Continental Group, Bridgestone Group, Pirelliкакто и техните дъщерни маркиDunlop, Fulda, Sava, Debica, Firestone, Dayton, Kleber, BFGoodrich, Kormoran, Uniroyal, Semperit, BarumGislaved, Sportiva, General, Тигър, гуми Митас, руски гуми и регенерат.

 

ЕТИКА работи за своите клиенти, изграждайки дългосрочно и стабилно партньорство с тях.

 

Прецизност, високо качество, лоялност и коректност са запазена марка в работата на автоцентър ЕТИКА , стремейки се да задоволят и най - претенциозните си клиенти.ЕТИКА - Вашят бизнес партньор - Доверете ни се, ние работим за Вас!

 

Контакти

ЕТИКА МИМ ЕООД

Русе, ул. Иван Ведър 5
082845175
0899820666