BGRegistar.com

Есте Мебели ООД

Информация

Есте Мебели ООД

Есте Мебели ООДЕсте Мебели ООД е е модерна, пазарно ориентирана компания със седалище град София.

 

Един от лидерите в сферата на проектирането, производството и търговията с мебели в България, предлагайки на клиентите си висококачествени, стилни и уютни мебели за барове, хотели, ресторанти, магазини, офиси, жилища и други.

 

Дейността е фокусирана върху удовлетворяване нуждите на потребителите, съобразно специфичните потребности и финансови възможности, предоставяйки им богата продуктова гама мебели, чиято обединяваща цел е осигуряване на комфорт и уют.

 

Стабилно стъпила на българския пазар, Есте Мебели ООД се стреми да отговори на търсенето на българския потребител придържайки се към високо качество, иновативно развитие и взискателен дизайн на предлаганите мебели, създадени за приятно изживяване, уют и по-добър жизнен стандарт.

 

Радва на доволни клиенти поради коректността, точността и прецизността в изпълнението на своята работа.

 

Фирмата е отворена за ново сътрудничество, в което да вложи придобития опит, грижа и компетентност.

 

Предлагайки професионализъм и прецизност на работа, Есте Мебели ООД се наложи и утвърди, като една от най - добрите фирми в своя бранш, търсена и предпочитана, като лоялен и коректен партньор.

 

Есте Мебели ООД - комплексно обзавеждане за дома и офиса.

 

Разполага с производствена база в село Иваняне, област София, Стопански двор парцел 13, оборудвана с съвременни машини, необходими за производството на мебели с Есте Мебели ООДвисоко качество.

 

Натрупаният дългогодишен опит и умелото ръководство на компанията осигуряват възможността, Есте Мебели ООД да продължава да предлага богато разнообразие от качествени и удобни мебели на достъпни и конкурентни цени.

 

Дизайн и обзавеждане на жилищни и обществени интериори - Есте Мебели ООД - доверете се на българското качество.

 

Контакти

ЕСТЕ МЕБЕЛИ ООД

София, ул. Антон П. Чехов 14 А
029971004
0893624126