BGRegistar.com

Естетичен и лазерен център - Шумен

Информация

Естетичен лазерен център, Шумен отвори врати, за да посрещне своите първи клиенти през 2017 г. в Първа частна АГ клиника.


Продължител и приемник на дейността на първата в България дрогерия - Дрогерия Букет, открита през 1994 г. изградила сериозен имидж, наложила и утвърдила се, като символ на качество и професионализъм.


Създател на марката Букет е г-жа Ваня Кожухарова фармацевт по образование. Преминала обучения и придобила допълнителни квалификации – козметология, кинезиология, нутрицистика, енергийна психология, Тета Хийлинг, треньор по личностно развитие. Сертифицирана за работа с лазер от Elos Sineron и Cocoon medical за диоден лазер Elysion. Преминала обучения за радиочестотна апаратура, физиотерапевтични апарати, висш клас медицинска козметика и химични пилинги.


През 2001 год. е открит един от първите в България комплекси за красота и център за таласотерапия - Козметичен Комплекс Букет.

 

Приемника на Козметичен комплекс Букет е Естетичен и лазерен център към първа частна АГ клиника, стабилно стъпил на българския пазар през 2017 г. в град Шумен.

 

Като естествено допълнение към дейността на гинекологичната клиника са процедурите, които предлага на клиентите естетично-лазерният център:

 

  • програми за възстановяване след бременност;
  • процедури за лице и тяло по време на бременност;
  • хранителен режим за бременни и кърмачки;
  • психологическа подкрепа за бъдещи майки.


Естетичен лазерен център, Шумен разполага с високотехнологична апаратура и предлага лазерни и дерматологични процедури от най-висок клас.


Центърът пазполага с физиотерапевтични апарати за реоформяне на тялото.


Апаратурата и услугите които предлага естетично-лазерният център не отстъпват на едни от най- съвременните клиники по естетични процедури в страната.


Естетичен лазерен център, Шумен се е наложил и утвърдил, изградил сериозен имидж на базата на солидния опит натрупан през годините.

 

Дава възможност на клиентите да се възползват от разнообразна гама козметични и лазерни процедури с най-доброто качество, отлични резултати и достъпни цени.

 

Контакти

ДЕНТАЛ КЛИНИК И РЕЙКИ ЛАЗЕРЕН МЕДИКОДЕНТАЛЕН ЦЕНТЪР

Шумен, ул. Цар Освободител 130, 1-ва частна АГ Клиника
0888977273