BGRegistar.com

ЕСТЕТИК ПРО ЕООД

Информация

ЕСТЕТИК ПРО ЕООД

Естетик Про ЕООД е фирма със седалище град Варна, ул. Иван Аксаков 48.

 

Официален вносител на JANSSEN COSMECEUTICAL - Германия и KLERADERM - Италия.

 

Богат избор на продукти с високо качество за ефективно решаване на много козметични проблеми.

 

Естетик Про ЕООД предлага козметични продукти ОРГАНИК от JANSSEN COSMECEUTICAL - Германия, сертифицирани от NATRUE, за козметични салони и домашна грижа.

 

Богато разнообразие от продукти за лице и тяло, промоции и подаръци с марка JANSSEN COSMECEUTICAL и KLERADERM.

Компанията KLERADERM е позната от 1981 година в Болоня, предлагаща професионална козметика с високо качество.


Основното правило на KLERADERM - хипо - алергенни, високо качество и ефективност на козметичните продукти. Верността към принципите и резултатите, доказани на практика, изведоха KLERADERM на лидерски позиции в козметичния бранш.


KLERADERM предлага широка гама от продукти за грижа за кожата, създадени въз основа на най - авангардните научни изследвания и модерни технологии.


Благодарение на Естетик Про ЕООД от 2011 година на българския пазар вече присъстват продуктите от най - новите серии на JANSSEN COSMECEUTICAL, ORGANICS и REGENERATION SKIN - безспорно високо качество и гарантиран ефект.


Козметични продукти, които включват :


Грижа за лицето - продукти за почистване, тонизиране, лечение на постакне, лечение на възпалителни форми на акне, овлажняване, лечение на купероза, против оттоци и тъмни кръгове около очите, за лифтинг, против мимически бръчки, за изсветляване на пигментни петна, за подхранване на кожата, за поддържане на водно - липидната бариера на кожата, за регенерация на кожата и за химически пилинг.


Грижа за тялото - продукти за почистване, за извеждане на токсините, за укрепване и лифтинг, за борба с целулитните натрупвания, за овлажняване на кожата и против отпускане на кожата.


Грижа за мъже - продукти за лице и тяло.


Грижа за защита от слънце - продукти против фотостареене, продукти с ниска, средна и висока протекция.


Козметични набори - за лице и тяло.

 

Контакти

ЕСТЕТИК ПРО ЕООД

Варна, ул. Иван Аксаков 48