BGRegistar.com

ЕСКЕЙП - ГРУП ООД

Информация

ЕСКЕЙП - ГРУП ООД

Фирма Ескейп - Груп ООД е със седалище град Търговище.

 

Фирмата се занимава с оборудване и монтаж на отоплителни системи за производствени халета, търговски помещения, оранжерии, животновъдни сгради, хотели, къщи и вили.

 

Ескейп - Груп ООД предлага голямо разнообразие от отоплителни системи, посредством които фирмата успява да задоволим високите изисквания на своите клиенти.

 

Фирмата предлага изключително икономично отоплително решение, което осигурява уют и комфорт в помещенията. Поради големия интерес към еко - горива фирмата предоставя и еко пелети.

 

Ескейп - Груп ООД е изключителен представител за България на турската фирма MERT, която произвежда техника и оборудването за птицеферми и производствени халета.

 

До момента Ескейп - Груп ООД е оборудвала над сто и двадесет халета в североизточна България. Фирмата предлага и евроклетки за кокошки носачки.

 

Занимава се и с отглеждане на бройлери, които са около  720 000 хиляди годишно. Целта на фирмата е да обхване Русия, Украйна, Иран и целия Европейски съюз.

 

За времето на своето съществуване Ескейп - Груп ООД се е утвърдила, като една от най - добрите в своя бранш, търсена и предпочитана, кото надежден и лоялен партньор.

 

Във фирмата работи екип от квалифицирани специалисти с опит и стаж, гарантиращи със своята работа за извършването на бързи и качествни услуги.

Контакти

ЕСКЕЙП - ГРУП ООД

Търговище, ул. Братя Миладинови 38
060185556
0878350116, 0878350117, 0878350118