BGRegistar.com

ЕОС - ЛД Дистрибюшън ООД

български дистрибутор, високо качество, внос на висококачествени хранителни стоки, внос на качествени замразени хранителни стоки, внос на качествени охладени хранителни стоки, внос на качествени сухи хранителни стоки, внос на първокачествени хранителни стоки, внос на хранителни стоки от известни марки, внос на хранителни стоки от световни марки, дистрибутор на печива, дистрибутор на хранителни продукти, дистрибуция на висококачествени хранителни стоки, дистрибуция на храни софия, дистрибуция на хранителни стоки в цялата страна, дистрибуция софия, европейски марки, европейски хранителни продукти, еос дистрибутор, еос дистрибюшън, еос лд дистрибюшън, еос лд дистрибюшън оод, еос хорека, качествени продукти, логистика и дистрибуция в провинция, месни деликатеси, млечни продукти, рибни продукти, сладкарство, специализирана фирма за внос на хранителни стоки, утвърден дистрибутор на хранителни продукти, фирма еос, фирма с богат опит във вноса на хранителни стоки, фирма с опит в дистрибуцията на хранителни стоки, хлебни продукти, хранителни стоки от сертифицирани производители

Информация

ЕОС - ЛД Дистрибюшън ООД е водещ дистрибутор на хранителни продукти за ХОРЕКА сектора и веригите магазини с над 20-годишен опит на пазара в България. ЕОС е посланик на едни от най-разпознаваемите марки в Европа, разполага с продуктова гама от над 350 продукта и е изградил взаимоотношения с повече от 80 доставчика по света.


Дейността на фирма ЕОС е ежедневно да подпомага Вашия бизнес с висококачествени продукти, гъвкави решения и отлично обслужване.


Стартирала като семейна компания, ЕОС днес се е доказала като един от главните доставчици за качествени хранителни продукти. Следвайки неотлъчно своята мисия да повиши стандарта на живот в страната с качествената си продуктова гама, компанията не се отклонява от своите ценности като лоялност, иновация, интегритет, доверие, отличие, отговорност и прозрачност.


Фирма ЕОС е доверен партньор и доставчик както на малки занаятчийски пекарни, кафенета, ресторанти и магазини, така и на бутикови хотели, кетъринг фирми и големи вериги хипермаркети в цялата страна.


Предимствата на фирма ЕОС са: предвидим партньор с постоянни наличности, предлагащ висококачествена стока, навременна логистика с бърза доставка и визия да предостави иновация, експертиза и разнообразен асортимент.

 

Контакти

 

гр. София - 1839
ул. Челопешко шосе 10-12

 


Работно време:

 

Понеделник - Петък
от 8:30 до 17:00 ч.

 


За ХОРЕКА сектора:


Тел. за заявки: 0888 526 691 / 0888 318 752
Имейл: horeca@eos-ld.com
Сайт: https://eoshoreca.com

 


За магазини и хипермаркети:


Тел.: 0887 470 110 / 02 945 12 27
Имейл: orders@eos-ld.com
Сайт: https://eosdistribution.com

 

Контакти

ЕОС - ЛД Дистрибюшън ООД

София, кв. Враждебна, бул. Челопешко шосе 10-12 (централен офис и склад на едро и дребно)
029451227
0887470110, 0888526691, 0888318752