BGRegistar.com

Ен Джи Стил ЕООД

pvc дограма с гаранция пловдив, дограма и профили с висока надеждност пловдив, дограма с високо качество и надеждност, дограма с гарантирано качество на атрактивни цени, дограма с гарантирано качество пловдив, ен джи стил еоод, ен джи стил еоод пловдив, качествена дограма на конкуренти цени, качествени pvc профили за врати пловдив, монтаж и демонтаж на дограми пловдив, пвц профили на конкурентни цени пловдив, пет камерна система еlite synthes, поддръжка и сервизно обслужване на дограма пловдив, поддръжка на вашата дограма пловдив, препоръчан производител на на pvc дограма пловдив, препоръчана фирма за дограма пловдив, препоръчана фирма за монтаж на pvc дограма пловдив, производител на качествена дограма пловдив, специализирана компания за дограма пловдив, утвърден производител на дограма пловдив, шест камерна профилна система prestige

Информация

Информация

 ен джи стил пловдив

 

Ен Джи Стил ЕООД е българска компания със седалище град Пловдив, ул. Иван Вазов 57 Б.


Специализирана в производство, монтаж и поддръжка на PVC дограма.


Работи с профилите на немския концерн Thyssen Inoutic. PVC прозоречните системи Thyssen са едни от водещите и най-добре технически издържани профилни конструкции, наложили се чрез качеството и красивя дизайн.


PVC прозоречните системи Thyssen са в съотношение - атрактивни цени за високо качесвто.

 

Богатото разнообразие от предлагани продукти, позволява на клиентите избир спрямо тяхното търсене и нужди.


Проектантско - консултантската дейност се извършва от екип от компетентни специалисти, запознати с новостите в тази сфера, готови да изпълняват най - сложните конфигурации за Вас.


Ен Джи Стил разполага със собствена производствена база, оборудвана с нови машини и съоръжения използвани за производство на висококачествени дограми.


Монтажната дейност се извършва от обучени специалисти, подготвени и екипирани с най-съвремени инструменти.

 

Енд Джи Стил ЕООД предлага:


ПРОФИЛНИ СИСТЕМИ

 

  • 6-КАМЕРНА СИСТЕМА PRESTIGE - Prestige „съвременен“ вариант, благодарение на широчината от 76 мм и 6-камерната техника достига оптимален коефициент на топлопроводимост от: Uf= 1,1 W/m2 K

 

  • 5-КАМЕРНА СИСТЕМА ЕLITE / SYNTHES - дълбочината на профила от 71 мм и 5 камерната технология правят възможен най-високия коефициент на топлоизолация, Uf= 1,3 W/m2 K (IFT-изпитан)


ПРОФИЛНИ СИСТЕМИ ЗА ВРАТИ - PVC профилите за врати на THYSSEN - Гаранция за висока сигурност и здравина!


ЗИМНИ ГРАДИНИ


ПЕРВАЗИ - използват се немски подпрозоречни дъски на "Deceuninck" и "Thyssen", са с изключително дълготрайно меламиново покритие.


КОМАРНИЦИ - практичен аксесоар към дограмата.


След монтажа, на клиента се издава гаранционна карта за 5 годишна поддръжка и сервизно обслужване.

 

Работейки за своите клиенти, Ен Джи Стил извършва ремонт на PVC и AL дограма независимо дали е произведена и монтирана от фирмата.


През целия процес от проектирането до монтажа, като и следгаранционно поддържане, специалистите на Ен Джи Стил са в услуга на клиента, който се отплаща с най - скъпата реклама, а именно: от човек на човек.


Поръчвайки дограма с профили THYSSEN, Вие получавате, комфорт, стил и елегантност във Вашия дом.

 

Дружеството се представлява от г-н Георги Георгиев в качеството на Управител. 

 

 

Контакти


Пловдив, ул. Иван Вазов 57 Б
тел.: 032635720, 0888247783
факс: 032635720
e-mail: office@ggeorgiev.com
сайт: www.ggeorgiev.com

 

 

ЕН ДЖИ СТИЛ ЕООДКонтакти

ЕН ДЖИ СТИЛ ЕООД

Пловдив, ул. Иван Вазов 57 Б
032635720
0888247783
032635720