BGRegistar.com

Енерджи Съпорт 2011 ЕООД

Информация

Информация

Енерджи Съпорт 2011 ЕООД е съвременна, пазарно ориентирана компания със седалище и адрес на управление град Лом, ул. Софийска №87.

 

Фирма с доказано име, една от водещите на пазара с традиции в сферата на строителната индустрия, предлагаща иновации в качествени строителни решения.

 

Стреми се да отговори на търсенето на българския потребител и максимално да го улесни, предлагайки решения за всеки, спазвайки принципите в дейността си - лоялност, коректност и взаимно доверие.

 

Енерджи Съпорт 2011 ЕООД успява да оптимизира професионалния опит на мениджмънта и квалификацията на своите служители, заемайки лидерска позиция в строителния сектор.

 

Инвестира и реализира проекти в сферата на строителство. Специализирана в извършване на проучване, комплексно проектиране, изграждане и експлоатация на енергийни обекти.

 

Енерджи Съпорт 2011 ЕООД е предпочитаният партньор в областта на строителния бизнес за всички онези, които ценят коректността и творческия подход при намирането на най-ефективните индивидуални решения за изпълнението на всеки проект.

 

Притежава богато портфолио от реализирани обекти, което е показателно за безупречната репутация, изградена с труд и постоянство.

 

Разполага със собствени екипи от опитни, компетентни и амбициозни специалисти и работни групи, с което осигурява максимално кратки срокове, високо качество и прецизност на изпълняваните дейности.


Комания се ползва с доверието на финансовите институции и е в състояние да представи фирмени и банкови гаранции за изпълнението на проектите.


Енерджи Съпорт 2011 ЕООД работи на високо, професионално ниво, с точност и коректност на базата на взаймно уважение в отношенията със своите клиенти и партньори.

 

Стреми се да поддържа доброто си име на строителния пазар, предлагайки разумни цени, добро качество и изпълнение на проектите в срок.

 

Широко стъпила на пазара, Енерджи Съпорт 2011 ЕООД се радва на доволни клиенти поради коректността, точността и прецизността в изпълнението на своята работа.

 

Предлага гъвкави решения, с гарнация за бърза, професионална реакция, съобразена с желанията на потребителите.

 

Богатият опит трупан през годините и креативните решения са в основата, фирмата да се наложи като лидер в своя бранш.

 

Компанията се представлява от г-н Калин Първанов в качеството на Управител.

 

 

Контакти

Енерджи Съпорт 2011 ЕООД

Лом, ул. Христо Ботев 10
0896819161