BGRegistar.com

ЕНЕРДЖИ СЕЙВЪР БЪЛГАРИЯ

Информация

ЕНЕРДЖИ СЕЙВЪР БЪЛГАРИЯ

ЕНЕРДЖИ СЕЙВЪР БЪЛГАРИЯ 

Директен вносител на продуктите на Енерджи сейвър. 

 

 

Eнерджи сейвър България представя

 

  • Устройство за икономия на eлектроенергия 
  • Намалява сметките за ток до 30% 
  • Удължава живота на Вашите електроуреди 
  • Оптимизира натоварването на Вашата ел.мрежа
  • Грижи се за околната среда

 

 

За дома и офиса


Продуктите на Енерджи са с широко приложение. Средно едно домакинство консумира около 12 KWh електроенергия. Ако искате да намалите вашите сметки то Енерджи сейвър SEB(SD)-001 е идеалния за тази цел. Той е предназначен за консумации до 15KW и струва само 38.80лв.

 

 

Къщи, хотели


Ресторанти, заведения, дискотеки, имате високи сметки за ток SEB (SD)-003 това е вашето решение. Предвиден за по-високи консумирани мощности, този уред може да покрие консумация до 48KW.

 

 

Фабрики


Промишлени предприятия, супермаркети, мощни електромотори с трифазно захранване. Свържете се с нашите консултанти и те ще ви окажат съдействие да направите Вашия оптимален избор.

 

 

За природата

 

Добивът на енергийни източници и производството на електроенергия са едни от най-големите замърсители на околната среда. Всяка година при изгарянето на горивата (въглища, нефт, природен газ, дървесина) в атмосферата се отделят над 20 млрд. т СО2 и повече от 200 млн. т твърди отпадъци. Пестенето на електроенергия не означава само икономистване на пари, а е свързано с разумното използване на природните ни ресурси.Контакти

ЕНЕРДЖИ СЕЙВЪР БЪЛГАРИЯ

Варна, ул. Драгоман 27
052643000
0886664000