BGRegistar.com

ЕНЕРГО ЕФЕКТ СТРОЙ ЕООД - Строй - Консулт EOOД

Строй - Консулт EOOД

ЕНЕРГО ЕФЕКТ СТРОЙ ЕООД

Строй - Консулт EOOД е създадена, като строителна фирма с основна дейност проектиране и строителство.

 

Занимава се със строителството и обновяване на индустриални сгради, търговски и административни центрове, хипермаркети и жилищни комплекси, монтаж на сглобяеми метални и стоманобетонови конструкции, направа на специални промишлени подове от бетон и инсталационни оборудвания.

 

Екипа от квалифицирани специалисти, професионалисти с опит и стаж, се стремят да поддържат високстандарт на изпълнение, отговарящ на променящите се потребителски нужди и предпочитания.

 

Клиенти на Строй - Консулт EOOД са много инвеститори в България и чуждестранни фирми като Miroglio - Италия, Tyras S.A., General Frozen S.A., Кауфланд България ЕООД & КО КД, Технополис България ЕАД и Билла България ЕООД.

 

За времето на своето существуване Строй - Консулт EOOД се е утвърдила и наложила, като една от най - добрите в строителния бранш, търсена и предпочитана, като лоялен и коректен партньор. Компанията се развива с бързи темпове и все повече разширява дейностите си.

 

Екипа от опитни професионалисти, работещи във фирмата, гарантират за бързи и висококачествени строителни работи.

 

Строй - Консулт EOOД се стреми да осигури на работещите във фирмата много добра работна среда, както и допълнителни социални придобивки.

 

Строй - Консулт EOOД - специалист в областта на проектирането и строителството, се стреми в своята работа да постигне високо качество в реални срокове чрез прилагане на най - съвременни технологии.

Контакти

ЕНЕРГО ЕФЕКТ СТРОЙ ЕООД

Перник, ул. Първи май бл. 12 вх. Б ет. 2 ап. 43
076588694
0887206341, 0888722461