BGRegistar.com

ЕМ ДЖИ САЛОН ЗА КРАСОТА

Информация

ЕМ ДЖИ САЛОН ЗА КРАСОТА

ЕМ Джи - Салон за красота е със седалище град София. Развива своята дейност в областта на услугите.

 

ЕМ Джи е модерен и уютно обурудван салон, където ще Ви предложим фризьорски и козметични  услуги, фотоепилация, грим, маникюр, педикюр и много други услуги.

 

Красотата е велика тайна и стремежът към нея е едно от най - силните свойства на човешката природа. Салонът за красота е вълшебно място, където могат да се изпълнят всички фантазии по преобразяване на Вашата външноста, където ще получите ново самочувствие, усещане за красота и младост.

 

Много от услугите, които се предлагат в салона за красота ЕМ Джи, са уникални и ексклузивни и техният брой непрекъснато се увеличава. В салона можете да се освободите от натрупаното напрежение и да се потопите в един свят на блаженство, красота и спокойствие.

 

За Вашия уют и комфорт се грижат висококвалифицирани фризьори, козметици и маникюристи.

 

В салона се предлагат процедури и терапии за лице и тяло, вграждане и удължаване на мигли и професионален грим. Всички процедури са съобразени с индивидуалните изисквания на клиента. Ще Ви предложат висококачествени продукти на водещи световни фирми, което допълва качеството на услугите. Приемливи цени и професионално обслужване са гаранция за Вашия добър избор.

 

Ако имате нужда от нова визия или елегантна прическа, ако желаете да сте стилни и модерни или просто искате да се поглезите посетете салона за красота ЕМ Джи, където ще се погрижат за Вас.

 

Работно време: 

 

Понеделник - Събота - от 09:00 до 21:00 часа

Неделя - от 11:00 до 19:00 часа

Контакти

ЕМ ДЖИ САЛОН ЗА КРАСОТА

София, бул. Патриарх Евтимий № 45
029532658, 029516073, 029587350
0888509821