BGRegistar.com

Ем Джей Петролеум ООД

Информация

ЕМ ДЖЕЙ ПЕТРОЛЕУМ ООД

 

Ем Джей Петролеум ООД е фирма със седалище град София.

 

Основно направление в дейността на фирмата е търговия с петролни продукти, горива и смазочни материали.


Ем Джей Петролеум поддържа търговски отношения с водещи производители и вносители на горива в страната, което позволява оптимални условия за доставка на горивата и конкурентни цени.


Бензиностанция M J Petroleum кв. Военна Рампа, бул. Илиянци предлага висококачествени горива, отговарящи на най - новите европейски стандарти - дизел, бензин, масла, добавки за горива и масла, антифриз, течност за чистачките, резервни части, аксесоари и други.


С горивата предлагани в бензиностанция M J Petroleum, клиентите получават допълнителна мощност за двигателя на техния автомобил, както и оптимален разход на гориво.


По - високото качество на горивото силно намалява вредното въздействие на отделените вредни емисии върху околната среда и не на последно място разходите за поддръжка на МПС.


Европейските стандарти за качество на горивата предлагани в бензиностанция M J Petroleum напълно кореспондират и покриват тези норми.


В бензиностанцията се предлага богата гама от масла, подходящи за различни двигатели, работещи при различни условия. Продуктите отговарят на най - високите стандарти за качество.

 

Ем Джей Петролеум - стабилност и коректност доказана с годините, лично отношение към клиентите.


Управител - Хасан Тума.


София, кв. Военна Рампа, бул. Илиянци

 

Работно време

от 0:00 до 24:00 ч.

 

Бензиностанция M J Petroleum

Бензиностанция M J Petroleum София

Контакти

ЕМ ДЖЕЙ ПЕТРОЛЕУМ ООД

София, бул. Илиянци 12-14
029311032
029311032