BGRegistar.com

Емир ЕООД

аксесоари за кухня варна, български производител на асиметрични вани, български производител на душ корита , български производител на овални вани, внос и монтаж на хидромасажни системи, вносител аксесоари за кухня за окачване, вносител за българия на ansan metal ve plastik, вносител за българия на enko plastics, вносител на обков и уплътнения за душкабини, вносител на органайзер етажерка, вносител на пердета за остъкления, вносител пластмасови каси и кутии, вносител рейлинг системи, душ кабина по поръчка варна, емир еоод, емир еоод варна, изработка на душ кабини по размер на клиента, монтаж на плъзгащи системи остъкления, монтаж на преградни стени за баня варна, пердета за остъкления варна, пластмасови каси и кутии варна, плъзгащи системи остъкления варна, продажба на простори и щипки за пране варна, производител на преградни стени за баня, производител на преградни стени за баня варна, производство и монтаж на безпрофилни остъкления, производство и монтаж на душ кабини, производство и монтаж на душ кабини варна, производство и монтаж на сгъваеми остъкления, производство и монтаж остъкления тип гилотина, производство на плъзгащи системи остъкления, системи за остъкление елеганс

Информация

Емир ЕООД Варна

 

 

Емир ЕООД е фирма, стартирала своята дейност през 1992 година. Компанията е спрециализирана в продажбата на едро и дребно на стоки за бита. Към днешна дата номенклатурата на фирмата надхвърля 5 000 различни артикула.

 


Емир ЕООД е ексклузивен вносител за България на продуктите на редица водещи турски фирми, производители на стоки за бита – OZLIDER PLASTIK VE METAL, UCSAN, BORA PLASTIK, METE PLASTIK, SIESTA, PAPATYA, SAVAŞ PLASTİK, ANSAN METAL VE PLASTIK, OFFİCE FİLTER, HASSAN YAPI, KULSAN MELAMIN PLASTIK, ULTEKS PELUS, MAKROWIN, ALMAK ALUMINYUM, SERYAT TEKSTIL, ENKO PLASTICS и други.

 


Емир ЕООД разполага със собствен цех за производство и монтаж на душ кабини и преградни стени за баня, от 2001 година. Продуктите се изработват по размери от клиента и неговите индивидуални предпочитания. Всеки готов продукт е с осигурени гаранционна и следгаранционна поддръжка.

 


Емир ЕООД е първата фирма в България, която въведе производството на душ кабини и паравани за баня с нестандартни и индивидуални размери.
Във фирмата са заети квалифицирани монтажни екипи, които отговарят за монтажните дейности, гаранционната и следгаранционната поддръжка на произведените пособия за баня.

 


През 2004 година фирмата официално защити името си и характерния си знак – запазена търговска марка – ЕМИР.

 


През 2013 година дружеството разработва и създава продуктовата си гама – ЕЛЕГАНС, която е за производството на остъкление, предназначено за балкони, тераси, за производството на тенти.

 


Успехът на Емир ЕООД се основава на способността на компанията да изгражда и поддържа трайни и успешни връзки със своите клиенти и партньори. Фокусът на дейността е насочен върху задоволяването на нуждите на клиента.

Контакти

Емир ЕООД

Варна, бул. Христо Ботев 3
052600043, 052503596
0899980920, 0882122453
052600043