BGRegistar.com

Емир ЕООД

emir, български производител на душ кабини по размер, внос и монтаж на хидромасажни системи и вани, вносител за българия на рейлинг системи за кухня, вносител на етажерки и органайзери за баня, вносител на панти и дръжки за душ кабини, вносител на саксии и сандъчета за цветя, вносител на системи за окачване за кухня, вносител пластмасови каси и кутии, вносител силиконови уплътнители за душ кабини, емир еоод, монтаж на остъкления за балкони и тераси, монтаж на стъклен параван за баня варна, производител на аксесоари за баня, производство и монтаж на безпрофилни остъкления, производство и монтаж на душ кабини варна, производство и монтаж на остъкления за балкони, производство и монтаж на остъкления за тераси, производство и монтаж на плъзгащи остъкления, производство и монтаж на сгъваеми остъкления, производство и монтаж остъкления гилотина, производство на остъкления за балкони и тераси

Информация

Емир ЕООД Варна

Емир ЕООД стартира своята дейност през 1992 година. Специализирана в продажбата на едро и дребно на стоки за бита. Към днешна дата номенклатурата на фирмата надхвърля 5 000 различни артикула.

 

Емир ЕООД е ексклузивен вносител за България на продуктите на редица водещи турски фирми, производители на стоки за бита – OZLIDER PLASTIK VE METAL, UCSAN, BORA PLASTIK, METE PLASTIK, SIESTA, PAPATYA, SAVAŞ PLASTİK, ANSAN METAL VE PLASTIK, OFFİCE FİLTER, HASSAN YAPI, KULSAN MELAMIN PLASTIK, ULTEKS PELUS, MAKROWIN, ALMAK ALUMINYUM, SERYAT TEKSTIL, ENKO PLASTICS и други.

 

Емир ООД е предпочитан партньор и доставчик на почти всички големите хипермаркети, хотели, заведения и градински центрове в страната. Фирмата има изградена и дистрибуторска мрежа, която непрекъснато се разширява.

 

Посредством наличния, добре организиран и поддържан автомобилен парк, фирмата осъществява вътрешен и международен транспорт, логистика и спедиция.

 

Емир ЕООД разполага със собствен цех за производство и монтаж на душ кабини и преградни стени за баня, от 2001 година. Продуктите се изработват по размери от клиента и неговите индивидуални предпочитания. Всеки готов продукт е с осигурени гаранционна и следгаранционна поддръжка.

 

Емир ЕООД е първата фирма в България, която въведе производството на душ кабини и паравани за баня с нестандартни и индивидуални размери.

 

Във фирмата са заети квалифицирани монтажни екипи, които отговарят за монтажните дейности, гаранционната и следгаранционната поддръжка на произведените пособия за баня.

 

През 2004 година фирмата официално защити името си и характерния си знак - запазена търговска марка - ЕМИР.

 

През 2013 година дружеството разработи и създаде продуктовата си гама - ЕЛЕГАНС, за новото си производството свързано с  остъкление за балкони, тераси и производството на тенти.

 

Успехът на Емир ЕООД се основава на способността на компанията да изгражда и поддържа трайни и успешни връзки със своите клиенти и партньори. Фокусът на дейността е насочен върху задоволяването на нуждите на клиента.

 

Контакти

Емир ЕООД

Варна, бул. Христо Ботев 3
052600043, 052503596
0899980920, 0882122453
052600043