BGRegistar.com

Емиляно Мебел - Мебелна фабрика

българска фирма производител на мека мебел, висококачествени мебели за дневна, емиляно мебел, емиляно мебел мебелна фабрика негован, изящни мебели на достъпни цени, качествени мебели за офис на добри цени, качествени мебели за трапезария на добри цени, качество и комфорт с мебели емилияно, комфортни и здрави мебели на достъпни цени, комфортни мебели за дневна на добри цени, мебели внасящи уют в интериора, мебели на достъпни цени, предпочитаните мебели на достъпни цени, препоръчана мелна фабрика негован, препоръчана фирма производител на мебели негован, продажба на ъглов диван двойка с лежанка, производител на корпусна мебел, производител на корпусна мебел негован, производител на мебели за заведения, производител на мека мебел негован, производител на тапицирани легла и спални, първокласни решения за обзавеждане, разнообразие от мебели за трапезария на добри цени, разнообразие от мебели на достъпна цена, фабрика за мебели негован, фабрика за производство на мека мебел негован

Информация

ЕМИЛЯНО МЕБЕЛ ЕООД

Емиляно Мебел е българска компания, учредена през 2002 год. със седалище село Негован, община Нови Искър.

 

Динамично развиваща се, пазарно ориентирана компания, чиято дейност е насочена в производство на мека мебел.

 

От основаването си до днес, фирмата е изградила сериозен имидж на база солидния си опит в бранша.

 

Стабилно стъпила на българския пазар, Емиляно Мебел се разраства, инвестира в техника, подобрява производствения процес, увеличава капацитета, разширява и дистрибуторската си мрежа.

 

През 2007 година разработва и внедрява система за управление на качеството, а през 2010 година е сертифицирана по изискванията на стандарта ISO 9001:2008, което допринася изключително за повишаването на конкурентността, подобряване на вътрешната организация и увеличаване доверието на клиентите.

 

През 2009 година започва изграждането на нова производствена база и към момента разполага със собствена производствена площ от 3500 квадратни метра.

 

Емиляно Мебел произвежда мека мебел, мебели за дневна, за трапезария, за заведения, за офиси,  корпусна мебел и други мебели.

 

Фирмата се стреми да произвежда и предлага мебели, които напълно да задоволяват нуждите на клиентите, с високо качество на изработка на достъпни цени, внасяйки уют във всеки дом или офис.

 

Екипът, зает в дружеството се състои от квалифицирани служители и специалисти, които се характеризират с висок професионализъм и компетентност.

 

Посредством иновации в работата и лоялност към клиенти и партньори, Емиляно Мебел е сред водещите компании на българския пазар.


Прецизност, високо качество, лоялност и коректност са запазена марка в работата на компанията.

 

Мебели Емиляно - съчетание на изяществото, комфорт и здравина.

 

Контакти

Емиляно Мебел - Мебелна фабрика

Негован, ул. Врачанска 17
0888513142
029963079