BGRegistar.com

Емиляно Мебел - Мебелна фабрика

Информация

ЕМИЛЯНО МЕБЕЛ ЕООД

Емиляно Мебел ЕООД - Негован - висококачествени мебели

Емиляно Мебел е българска компания, учредена през 2002 год. със седалище село Негован, община Нови Искър.

 

Динамично развиваща се, пазарно ориентирана компания, чиято дейност е насочена в производство на мека мебел.

 

От основаването си до днес, фирмата е изградила сериозен имидж на база солидния си опит в бранша.

 

Стабилно стъпила на българския пазар, Емиляно Мебел се разраства, инвестира в техника, подобрява производствения процес, увеличава капацитета, разширява и дистрибуторската си мрежа.

 

През 2007 година разработва и внедрява система за управление на качеството, а през 2010 година е сертифицирана по изискванията на стандарта ISO 9001:2008, което допринася изключително за повишаването на конкурентността, подобряване на вътрешната организация и увеличаване доверието на клиентите.

 

През 2009 година започва изграждането на нова производствена база и към момента разполага със собствена производствена площ от 3500 квадратни метра.

 

Емиляно Мебел произвежда мека мебел, мебели за дневна, за трапезария, за заведения, за офиси,  корпусна мебел и други мебели.

 

Фирмата се стреми да произвежда и предлага мебели, които напълно да задоволяват нуждите на клиентите, с високо качество на изработка на достъпни цени, внасяйки уют във всеки дом или офис.

 

Екипът, зает в дружеството се състои от квалифицирани служители и специалисти, които се характеризират с висок професионализъм и компетентност.

 

Емиляно Мебел ЕООД - Негован - висококачествени мебелиПосредством иновации в работата и лоялност към клиенти и партньори, Емиляно Мебел е сред водещите компании на българския пазар.


Прецизност, високо качество, лоялност и коректност са запазена марка в работата на компанията.

 

Мебели Емиляно - съчетание на изяществото, комфорт и здравина.

 

Контакти

Емиляно Мебел ЕООД

Негован, ул. Врачанска 17
0888513142
029963079