BGRegistar.com

ЕМЕ АД

Информация

ЕМЕ АД

 

ЕМЕ АД е създадена през 1973 година със седалище град Смолян, кв. Устово ул. Димитър Македонски № 4.

 

Разположена на площ 25 000 кв. метра, фирмата съхранява и развива опита и постиженията в областта на контактните и комутационни елементи за електротехническата промишленост, радиотехниката, електрониката и битовото машиностроене.


Процесите на производство са съобразени с изискванията на българския и международния пазар.

 

Изделията са съпроводени с удостоверение за качество и отговарят на европейските норми за безопасна работа.

 

ЕМЕ АД е партньор на известни фирми като - Schneider Electric Bulgaria Ltd, FESTO Production Ltd, Phoenix Contact, Tyco Electronics, Hummel AG и други.

 

Дружеството поддържа добри делови контакти, не само с българските си партньори, но и с много чуждестранни фирми.

 

Произвежда готови изделия и инструментална екипировка за фирми от Германия, Иран, Русия, Турция, Македония и други.

 

Разработката и внедряването на нови изделия се осъществява с помощта на екип от високо квалифицирани специалисти, с богат опит в конструирането и изработка на нестандартна екипировка - шприцформи, многостъпкови щанци, сложни автоматни и щанцови детайли,галванични покрития и други.

 

Проектирането и изработването на инструментална екипировка се извършва на CAD - CAM системи и прецизни металообработващи машини с CNC управление.

 

Добрата и гъвкавата организация и наличието на завършеност на цикъла на производството във фирма ЕМЕ АД позволява да се изпълняват поръчки с гарантирано качество, при конкурентни цени и срокове.

 

ПРОДУКТИ

ЕМЕ АД - Смолян произвежда и предлага :


Електроинсталационни елементи

 

ЕМЕ АД е фирма с традиции в производството на качествени и надежни електроинсталационни елементи като битови ключове и контакти, разклонители, щепсели, бутони и плафониери, кабелни накрайници и конзолни кутии.

 

Инструментална екипировка

 

Във фирмата, с помоща на CAD - CAM система за дизайн на 3D моделиране се конструира и качествено се изработва сложна инструментална екипировка :

 

  • Многостъпкови и комбинирани щанци
  • Шприцформи, включително и с топлоканални системи

 

Разполага с всички необходими машини за производство на тези инструменти – нишкова и обемни ерозийни машини, CNC - машини, както и с добре подготвени специалисти за тяхното обслужване. Използват се нормализирани пакети и елементи на фирмите HASCO и STRACK NORMALIEN.

 

УСЛУГИ

ЕМЕ АД - Смолян предлага :

 

Изработка на метало - пресови изделия

 

Разполага с високопроизводителни щанцови преси тип BRUDERER, щанцогъващи автомати тип BIHLER както и ексцентърпреси с усилие на щанцоване до 63 тона.

 

Изработка на детайли от термореактивни и термопластични пластмаси

 

Разполага с машини тип ENGEL, ARBURG, FORMOPLAST и BATTENFELD за шприцване на детайли от термопластични и термореактивни пластмаси с тегло до 300 гр.

 

Галванични услуги

 

Разполага с линия за локално покритие AFIG, високопроизводителна установка WIBROBOD, а така също и с голям брой стационарни, барабанни и камбанни вани.

 

Монтаж на изделия

 

Разполага с пневматични и електромеханични машини, контактнозаваръчни машини и прецизни монтажни автомати.

 

Изработка на струго - автоматни изделия

 

Разполага с високопроизводителни агрегатни машини тип ALBE и EUBAMA, а също така и с конвенцинални стругови автомати, обработващи детайли с диаметър до 25 мм.

 

Контакти

ЕМЕ АД

Смолян, кв. Устово, ул. Димитър Македонски 4
030164108, 030164044
030164125