BGRegistar.com

ЕМЕ АД

eme ad smolyan, битови ключове смолян, галванични покрития смолян, галванични услуги смолян, електроинсталационни елементи смолян, електромеханични елементи смолян, еме ад, еме ад смолян, изработка на метало пресови изделия смолян, изработка на струго автоматни изделия смолян, качествени електроинсталационни елементи смолян, надеждни електроинсталационни елементи, плафониери смолян, препоръчан производител на шприцформи смолян, препоръчана фирма за галванични покрития смолян, препоръчана фирма за електроинсталационни елементи, препоръчана фирма за инструментална екипировка, препоръчана фирма за комбинирани щанци, препоръчана фирма за многостъпкови щанци, препоръчана фирма за шприцформи, препоръчана фирма за щанцови детайли, производител на инструментална екипировка смолян, производител на комбинирани щанци смолян, производител на многостъпкови щанци смолян, производител на нестандартна екипировка смолян, производител на щепсели бутони и плафониери, сложни автоматни и щанцови детайли смолян, фирма производител на нестандартна екипировка, фирма производител на щанцови детайли смолян

Информация

ЕМЕ АД

ЕМЕ АД СмолянЕМЕ АД е съвременна, пазарно ориентирана компания, със седалище гр. Смолян, кв. Устово ул. Димитър Македонски № 4.

 

Разположена на площ 25000 кв. м., фирмата съхранява и развива опита и постиженията в областта на контактните и комутационни елементи за електротехническата промишленост, електрониката и битовото машиностроене. 


Наред с другите неща, компанията разработва и произвежда контактни елементи за мрежовата техника, електротехника, електроника, домакински уреди. Затвореният цикъл на производство отговаря на изискванията на международния пазар, а съответните сертификати по ISO 9001 и ISO 14001 са на лице. Разполага със сертификати по UL, CSA, VDE и SEV. Това прави ЕМЕ АД надежден партньор в Европейския съюз и на световния пазар.


Човешките взаимоотношения и общуването са много важи, на тази база дружеството изгражда бизнес отношения и прави всичко възможно, за да изпълни изискванията на своите клиенти и партньори.

 

Конструиране


От конструкцията до крайния продукт , всичко от една ръка


Производство на инструменти


Щанцоване


подсигурено с високопроизводителни щанцови преси тип BRUDERER, щанцо-огъващи автомати тип BIHLER както и ексцентърпреси с усилие на щанцоване до 100 тона.

 

Шприцване


на машини ARBURG, FORMOPLAST, ENGEL


Галванизация


Дейността е обезпечена с линия за локално покритие AFIG, високопроизводителна установка WIBROBOD, а така също и с голям брой стационарни, барабанни и камбанни вани.


Струговане


На разположение са високопроизводителни агрегатни машини тип ALBE;EUBAMA; TORNOS; TSUGAMI, а също така и с конвенцинални стругови автомати, обработващи детайли с диаметър до 25 мм.


Ръчен монтаж


Монтажните цехове разполагат с пневматични и електромеханични преси и контактно заваръчни машини, прецизни монтажни автомати.

 

В продължение на много години ЕМЕ е надежден партньор и доставчик на FESTO, Phoenix Contact, ABB, Bosch, Hummel, WAGO и Reichle De-Massari. Поддържа добри бизнес контакти със своите български и международни партньори. Дружеството произвежда продукти и инструменти за фирми от Германия, Европа и Швейцария. Разработването на нови продукти се извършва от висококвалифицирани специалисти с опит в проектирането и производството на инструменти, форми, многостъпкови и съставни инструменти, автоматични и щанцови детайли. Фирмата има възможности за изпълнение и на галванични покрития. Разработката и производството на инструментите се поддържа от CAD-CAM-Systeme и SolidWorks и се реализира чрез прецизни машини с CNC-управление. Добрата и гъвкава организация и затвореният производствен цикъл от поръчването на материали до крайния продукт позволяват на фирмата да изпълнява поръчки с гарантирано качество, конкурентни цени и надеждност на доставките.

 


Имате ли въпроси? Моля свържете се, използвайки посочените контакти:


ЕМЕ АД


гр. Смолян - 4702 

 

ул. Димитър Македонски № 4


Телефони: 0301/64 044


Факс: 0301/64 125


E-mail:office@eme-ad.eu

Уеб сайт:www.eme-ad.eu

 

 

 

 

Контакти

ЕМЕ АД

Смолян, кв. Устово, ул. Димитър Македонски 4
030164044
030164125