BGRegistar.com

Ел - Тел - Инженеринг ООД

Информация

Ел - Тел - Инженеринг ООД

Ел - Тел - Инженеринг ООД Перник

 

Ел - Тел - Инженеринг ООД е динамично развиваща се, пазарно ориентирана компания учредена през 2003 година със седалище град Перник.

 

Обхватът на дейност е в областта на строителството. Занимава се със строителството, прилежащата му инфраструктура и електронни съобщителни мрежи.


През 2007 година строителната компанията изкупува ЕТ Георги Тасев, фирма създадена през 1992 год. - в ранния етап на развитието на частния сектор в България. В преходния период Дружеството успява да оптимизира професионалния опит на мениджмънта и квалификацията на своите служители, заемайки лидерска позиция в строителния сектор в региона.

 

Ел - Тел - Инженеринг ООД се е наложила и утвърдила посредством качеството и коректността в своята работа.


Инвестира и реализира проекти в сферата на строителство. Специализирана в извършване на проучване, комплексно проектиране и строителство на всички видове строежи, в т.ч. обществени, битови, промишлени и съоръжения.


Непрекъснато разширява спектъра на предлаганите дейности и услуги. Извършва:

 

 • Ел Тел Инженеринг ПерникСтроителство на силови кабелни линии - високо и ниско напрежение.
 • Строителство на телефонни кабелни линии.
 • Строителство на оптични кабелни линии.
 • Енергийно строителство.
 • Строителство на жилищни и обществени сгради.
 • Груб строеж.
 • Строителство до ключ.
 • Ремонтно - довършителни работи.
 • Монтажни и демонтажни работи.
 • Машинно - монтажни работи.
 • Трансформатори и трансформаторни постове.
 • Метални конструкции и изделия.

 

Стабилно стъпила на българския пазар, Ел - Тел - Инженеринг ООД работи професионално и коректно със своите клиенти и партньори. Изградила сериозен имидж на база солидния си опит в бранша.


Предлагайки професионализъм и прецизност екипът от компетентни специалисти с опит предлагат ценово-ефективни и качествени решения, придават безценно ноу-хау съчетано с непоколебима отдаденост към всеки индивидуален клиент. Използвайки знанията и уменията си, подпомага своите клиенти, предостаявйки им решения, съобразно техните нужди.


Ел - Тел - Инженеринг ООД предлага и развива дейност, отговаряща на изискванията на клиентите относно качество, професионално изпълнение и присъствие на пазарите в страната.

 

Радва се на доволни клиенти поради коректността, точността и прецизността в своята работа.


Ел - Тел - Инженеринг ООД е с репутацията на коректна фирма, която благодарение на своята далновидност и гъвкава политика, на експедитивната си и прецизна работа, успя да се наложи като лидер на пазара в своята област.


Постоянното желание за развитие и предоставяне на висококачествени и надеждни услуги са нещата, които правят дружеството предпочитан партньор за работа и осъщестъвяване на проекти.

 

Ел - Тел - Инженеринг ООД се стреми да отговори на желанията на своите клиентите, извършвайки широк спектър от услуги, които да внасят уют и спокойствие в техния дом и сигурност и практичност на работното им място.

Контакти

ЕЛ - ТЕЛ - ИНЖИНЕРИНГ ООД

Перник, кв. Димова Махала 15
076601430, 076601930
076601430