BGRegistar.com

Ел пещи ЕООД

ел пещи, ел пещи еоод, елпещи еоод град балчик, камерни пещи, лабораторни пещи, метални конструкции балчик, муфелни пещи, нагреватели за промишлени пещи и сушилни, пещи, проектиране и производство на камерни пещи, проектиране и производство на лабораторни пещи, проектиране и производство на муфелни пещи, проектиране и производство на пещи за закаляване, проектиране и производство на промишлени пещи, проектиране и производство на термични пещи, проектиране и производство на шахтови пещи, проектиране на всички видове ел табла, проектиране на ел термични съоръжения, проектиране на метални конструкции балчик, промишлени пещи, реконструкция на електрически промишлени пещи, реконструкция на промишлени сушилни, ремонт и реконструкция на камерни пещи, ремонт и реконструкция на пещи за закаляване, ремонт и реконструкция на пещи за термообработка, ремонт на ел термични съоръжения, термични пещи, шахтови пещи

Информация

Ел пещи ЕООД

Ел пещи ЕООД Балчик

 

Ел пещи ЕООД е българска компания  със седалище град Балчик.

 

Обхватът на дейност включва проектиране, производство, капитален ремонт и реконструкция на ел. термични съоръжения - пещи и сушилни, всички видове ел. табла и метални конструкции. Използва високотехнологични материали за намаляване на топлинни загуби и повишаване на енергийна ефективност на термични съоръжения.

 

Високото качество на продуктите и услугите предлагани от Ел пещи ЕООД се е доказало през годините. Принципите на работа, които следва дружеството са лоялност, коректност и точност.


Компанията се е наложила с доброто име, което е изградено от професионалната работа на хората, които стоят зад това име. Ето защо залага на екип от мотивирани, технически компетентни хора, квалифицирани специалисти с креативно мислене, което успешно помага да се утвърди на българския пазар, като лидер в бранша, като коректен и предпочитан партньор за работа.

 

Ел пещи ЕООД предлага следните услуги за :

 

Ел Пещи ЕООД БалчикРемонт и реконструкция на електрически промишлени пещи и сушилни с използване на високотехнологични материали. 

 

Намаляване на топлинни загуби. 

 

По - висока енергийна ефективност за Вашата пещ след ремонта. 

 

Изработка и монтаж на всички видове нагреватели за промишлени пещи и сушилни. 

 

Гаранционен и следгаранционен сервиз.

 

Дългогодишният авторитет на Ел пещи ЕООД  се гради на доверието и уважението към клиентите и партньорите, с които работи.

 

Контакти

Ел пещи ЕООД

Балчик, ул. Христо Ботев 37, бившия двор на ТПК, до хлебозавода
057976210
0898580430