BGRegistar.com

ЕЛТРЕЙД

Информация

ЕЛТРЕЙД

Адрес: Ботевград, Промишлена зона „Микроелектроника” Тел: 02 818 90 20 / 02 958 17 78 / 0723 66 111 Email: h.ilcheva@eltrade.com URL: ЕЛТРЕЙД
 
Фирма ЕЛТРЕЙД е българска компания, производител на фискални касови апарати, мобилни принтери и терминали за българския и международен пазар. През 1995 г., ЕЛТРЕЙД постепенно разширява своя предмет на дейност и днес фирмата има професионално разработени софтуерни продукти за управление на търговски обекти и вериги. Благодарение на своя екип от висококвалифицирани инженери,фирмата предлага цялостни решения за управление на магазини, ресторанти, столове, увеселителни паркове, спортни центрове и места за обществени услуги. POS системите, които изгражда са с висококачествена техника, сред която продукти на нейните партньори – NCR, EPSON и Motorola. Софтуерът на ЕЛТРЕЙД е разработен да се интегрира от техническите специалисти по начин, който най-добре да отговори на нуждите на търговския обект. Продажбите на продуктите с марка ЕЛТРЕЙД на българския пазар се извършват с помощта на над 300 дистрибутори в цялата страна, които са и сервизни центрове.
Функционален дизайн, качество и надеждност са основните параметри характеризиращи произвежданите продукти.

Дистрибуторите и клиенти на ЕЛТРЕЙД могат да разчитат на информация, консултация, поддръжка и сервиз 24 часа на ден, 7 дни в седмицата. ЕЛТРЕЙД гарантира максимална надеждност на своите продукти и услуги!

Контакти

ЕЛТРЕЙД

Ботевград, Промишлена зона „Микроелектроника”