BGRegistar.com

ЕЛПРОМ - ЕТ АД

Информация

 

УВАЖАЕМИ ПАРТНЬОРИ и ИНВЕСТИТОРИ !

 

Фирма “Елпром ЕТ” АД, Добрич е предприятие със солидна производствена биография – създадено е през 1967г. в структурата на обединение “Елпром” .

 

 

Съхранило и утвърдило дейността си повече от четиридесет години. От 1999 г. е частно акционерно дружество запазвайки предмета си на дейност – производство и доставка на енергетично оборудване, предназначено за страната и новите европейски пазари.

 

Дружеството е наследник и продължител на дългогодишните традиции, в региона и страната, свързани с производството на електросъоръжения и окомплектовки, предназначени за основни отрасли от националната икономика, каквито са: енергетика, металургия, промишлено и сградно строителство и др.

 

“Елпром ЕТ” АД е разположена в индустриалната градска зона на гр.Добрич и разполага със собствена обособена площ от 50 Дка, на която са застроени и обновени: Инженерно-административен офис, производсвените халета, складовите и спомагателни стопанства.

 

Като производител с традиции и опит ние организираме и поддържаме напълно затворен цикъл на производство обхващащ дейностите по: разработването на нови продукти, използването на собствено технологично оборудване за изработка на метални конструкции, прилагане на съвременна технология за нанасяне на прахово покритие по електростатичен способ, обособен ел. монтажен участък и оборудван такъв за крайни заводски изпитания.

 

Качеството на работа във дружеството е обвързано и гарантирано с внедрената и действаща СУК на база DIN EN ISO 9001 за което поддържаме сертификат за качество от 2003 година.

 

Живеем в непрекъснато променящ се свят на нови материали, технологии и съоръжения, стремим се към професионализъм , качество и коректност към нашите партньори и клиенти.

Контакти

ЕЛПРОМ - ЕТ АД

Добрич, бул. Добруджа 2
058683897
0888274497
058683873