BGRegistar.com

Елком - ВМВ ООД

богато разнообразие от продукти за дома плевен, богато разнообразие от продукти за офиса плевен, всичко за дома и офиса в плевен, всичко за дома на едно място в плевен, всичко за офиса на едно място в плевен, елком вмв, елком вмв еоод, елком вмв еоод плевен, елком вмв плевен, качествени строителни материали плевен, предпочитан търговски комплекс плевен, предпочитано място за пазаруване плевен, препоръчан търговски комплекс плевен, разнообразие на качествени продукти плевен, разнообразие от вик и ов части в плевен, разнообразие от качествени вик и ов части плевен, разнообразие от осветление и кабели плевен, разнообразие от продукти за работното място плевен, разнообразие от ръчни и ел инструменти плевен, разнообразие от строителни материали плевен, разнообразна икачествена електроапаратура плевен, търговски комплекс елком, търговски комплекс елком плевен, търговски комплекс жк сторгозия, търговски комплекс кв сторгозия, търговски комплекс със собствена идентичност

Информация

Информация

 

 

ЕЛКОМ - ВМВ ЕООД е българско дружество със седалище град Плевен. Един от лидерите в България, с утвърдени позиции в областта на търговията.

 

Търговският комплекс на компанията има своята идентичност и е предпочитано място за пазаруване, с богато разнообразие от продукти за дома, офиса и работното място - осветление, кабели, електроапаратура, ВиК и ОВ части, строителни материали, ръчни и ел. инструменти и много други артикули.

 

Елком - ВМВ се стреми да предложи на своите клиенти разнообразие от качествени продукти, внасящи красота и комфорт, лукс и уют, налагайки вкус към стилния начин на живот. Посетете Търговски комплекс ЕЛКОМ, Плевен, за да се насладите на разнообразие от стилни артикули и високо качество на обслужване.

 

 

град Плевен, ж.к. Сторгозия 32

е-mail: elkom_vmv@abv.bg

уеб: www.elkom-vmv.bg

 

 

РАБОТНО ВРЕМЕ:

 

понеделни - петък: 8:30 - 18 часа

събота: 9 - 14 часа

неделя - почивен ден

 

 

Контакти

ЕЛКОМ - ВМВ ООД

Плевен, ж.к. Сторгозия 32
0884550502, 0884550503, 0884550511, 0884550514, 0884550515