BGRegistar.com

Елит Софтуер ООД

Информация

ЕЛИТ СОФТУЕР ООД

Елит Софтуер ООД - програмен продукт за управление на бизнеса - Zeron

 

Елит Софтуер ООД е фирма с доказано име, една от водещите на пазара с традиции в сферата на бизнеса, предлагаща качествени решения.

 

Учередена през 1999 год. на базата на утвърдена счетоводна къща, а нейни основатели са екип от високвалифицирани счетоводители и програмисти.


Повече от двадесет години Елит Софтуер ООД създава, продава и обслужва програмния продукт за управление на бизнеса - Zeron®.

 

Първата версия на продукта - Zeron 1.X се появи през 1999 година, а през 2002 година се появи неговата изцяло обновена версия - Zeron 2003.

 

От 2005 година на пазара е и Zeron 2005 -  един от най - добрите продукти.

 

Фирмата е разработила, внедрила и поддържа система за управление на качеството, съгласно изискванията на международен стандарт ISO 9001:2000.

 

Разполага с екип от висококвалифицирани амбициозни специалисти с богат професионален опит.

 

Развивайки дейността си, Елит Софтуер ООД се стреми непрестанно да търси все по - добри решения за управление на бизнеса и максимално доброто им обслужване, използвайки най - новите софтуерни технологии.

 

ZERON - Софтуерна система за управление на бизнеса

 

Zeron е софтуер за управление на бизнеса създаден с най -съвременни технологии, който се базира на повече от двадесетгодишен опит с хиляди фирми от най - различни браншове на бизнеса.

 

Четири са основните концепции заложени в продукта - Enterprise Resource Planning (ERP), Business Process Management (BPM), Customer Relationship Management (CRM) и Business Intelligence (BI).

 

В основата на тези концепции стои управлението на бизнес процесите по американската система Business Process Model and Notation.

 

В един интегриран продукт се покриват счетоводство, търговия, производство, сервиз, прогнозиране и планиране, управление на проекти, абонаменти и билинг, застраховане и други възможности.

 

 

 

 

Контакти

Елит Софтуер ООД

София, ул. Крум Кюлявков 15 А, ет. 9, офис 17
070050520, 029626081, 028624568