BGRegistar.com

ЕЛИТ ООД

Информация

ЕЛИТ ООД

ЕЛИТ ООД е фирма със седалище град Габрово, ул. Априловска № 13.

 

Занимава се с производство и монтаж на метални конструкции за промишлени сгради и халета.

 

Строителна Фирма ЕЛИТ ООД е специализирана в производството и изграждането на метални конструкции - складови бази, промишлени халета и различни типове метални сгради подходящи за широк спектър от промишлени, търговски и административни дейности.

 

Независимо от това каква метална конструкция Ви е необходима - метално хале, сложен промишлен комплекс, или реконструкция, ЕЛИТ ООД ще Ви предложи най - бързото, качествено и икономичнески изгодно за Вас решение съобразено с Вашите нужди.

 

Фирмата произвежда и безшевни метални улуци и всички видове завършващи лайсни от разноцветна пластифицирана ламарина.

 

ЕЛИТ ООД е вносител на термоизолационни панели / покривни и стенни / на фирма КАМАРИДИС Гърция, отговарящи на най - високите европейски изисквания за качествено и ефективно строителство.

 

Благодарения на богатия си опит и професионалното отношение към своите клиенти, ЕЛИТ ООД се наложи и утвърди, като една от най - добрите фирми в своя бранш, с изградено име на уважаван, доверен и предпочитан партньор.

 

МЕТАЛНИ КОНСТРУКЦИИ

Предимствата на металните сгради, които предлага ЕЛИТ ООД Габрово са кратките срокове на изпълнение и по - ниските цени.

 

Например, една метална конструкция от 1000 кв. метра може да бъде завършена в рамките на три месеца, като за сравнение, традиционна сграда би била в първоначален етап на строителство в този период.

 

Поради  кратките срокове за изграждане на металните сгради, се съкращават трудовите и други разходи.

 

И не на последно място по - голямото разстояние между колоните на сградите, е голямо предимство.

 

Доверете се на специалистите от ЕЛИТ ООД, които ще Ви предложат най - бързото, качествено и икономичнески изгодно за Вас решение съобразено с Вашите нужди.

 

УЛУЦИ И ЛАЙСНИ

ЕЛИТ ООД Габрово произвежда и предлага безшевни метални улуци и всички видове завършващи лайсни от разноцветна пластифицирана ламарина.

 

Фирмата изработва американски безшевни улуци, от рулонна ламарина с дебелина от 0.55 mm със специално калибровани машини. Улуците могат да будат изработени от :

 

  • поцинкована ламарина
  • ламарина с полиестерно покритие в над десет основни цвята по RAL 
  • медна ламарина
  • цинкова ламарина


ЕЛИТ ООД произвежда и продава пет типоразмера водосточни тръби със стандартна дължина от 1, 2, 3, 4 м, но могат да се изработят в произволна дължина.

 

Фирмата предлага и :

 

  • специални италиански кривки в пет размера, с ъгъл 72 и 90 градуса.
  • отклонения за отводняване на тераси
  • отстъпи, преходи и аксесоари, изработени в основни размери и в поддържаната от фирмата цветова гама и вид ламарина.

 

Контакти

ЕЛИТ ООД

Габрово, ул. Априловска № 13
066800055, 066803366
0886150797, 0886604788
066800044