BGRegistar.com

ЕЛИТСТРОЙ ООД

Информация

Информация

Елитстрой ООД е частно дружество специализирано в изграждането на жилищни, туристически и промишлени обекти. От 2001 година насам, сградите построени от нас радват своите собственици със своята архитектура и пространствени решения, създават им чувство за уют и сигурност.

 

 

Нашата основна цел е клиентите ни да са напълно удовлетворени и с удоволствие да се връщат отново при нас. Затова ние се стремим да следваме новите тенденции в строителството, да работим с най-добрите доставчици на материали и с най-добрите консултанти. Техниката и специалистите с които разполагаме са гаранция за бързото и качествено изпълнение.

 

Основно направление в нашата дейност е изграждането на ваканционни селища в българските курорти. Интереса към апартаментите в тези комплекси е провокиран от удобствата, които те предлагат на собствениците си.

 

Комплексите са изградени така, че да позволяват контролиране на достъпа на лица и автомобили. Във вътрешността им се оформя зона за отдих с басейни, алеи и детски кътове. Комплексите разполагат и с гаражи, магазини и ателиета за услуги.

 

 

До момента напълно са изградени комплексите - Елит І, Елит ІІ , Елит ІІІ и Елит 4 в Слънчев бряг и Елит Пампорово в зимният курорт Пампорово.

 

В близко бъдеще предстои изграждането на още комплекси в Слънчев бряг и комплекси в зимните курорти Пампорово и Боровец.

 

Ако търсите коректен партньор, с възможности и традиции в строителството - ние можем да отговорим на Вашите очаквания!

 

СнимкиКонтакти

ЕЛИТСТРОЙ ООД

Бургас, ул. Хан Аспарух 3
056846069, 056846074
0889437798
056846074