BGRegistar.com

Елитис ЕООД - Елитис Мегастор

elitis, elitis mega store, ваучери за луксозна и качествена козметика, верига магазини elitis, верига магазини елитис, верига магазини за качествена козметика, верига магазини за козметични продукти, голямо разнообразие от парфюми, елитис, елитис еоод, изобилие от козметични продукти, качествена козметика на достъпни цени, качествени козметики продукти с отстъпка, луксозна козметика на достъпни цени, магазини elitis, магазини елитис, натурална козметика на достъпни цени, предпочитана верига магазини за козметика, препоръчана верига магазини за козметика, продукти за детска и бебешка грижа, разнообразие от перилни препарати, реномирана бебешка козметика, реномирани марки бебешка козметика, търговия и дистрибуция на парфюмерия и козметика, търговия на едро и дребно с козметични продукти, търговия на едро и дребно с парфюмерия, търговска верига елитис

Елитис Мегастор

Елитис Мегстор - козметика и препарати

 

Елитис Мегастор ЕООД е динамично развиваща се, пазарно ориентирана компания, специализирана в търговията на едро и дребно с козметични продукти, парфюмерия, перилни и почистващи препарати.


Дейността и е насочена в грижа за красотата, комфорта и доброто самочувствие на българските потребители.


Още от основаването си, компанията се стреми максимално да задоволява изискванията на своите клиентите и партньори.


Успешната маркетингова стратегия и правилният избор на позициониране правят компанията регионален лидер в бранша в Североизточна България.


Елитис Мегастор има безспорни заслуги за въвеждане и утвърждаване в България на високите стандарти за селективност в предлагането и високо качество на обслужването при търговията с качествените и луксозни продукти за красота и почистване.


Стабилно стъпила на българския пазар, Елитис Мегастор работи професионално и коректно със своите клиенти и партньори. Радва се на добър авторитет, отворена за ново сътрудничество, в което да вложи придобития опит, грижа и компетентност.


Разполага с верига от 14 търговски обекти в 8 града в цялата страна.


Ако искате да станете част от семейството на ELITIS, може да се свържете с екипа от професионалисти на Елитис Мегастор, за да обсъдите възможността за предстоящо бизнес партньорство.


Екипът, зает в дружеството се състои от квалифицирани служители и специалисти, които се характеризират с висок професионализъм и компетентност.


ELITIS се стреми да предлага продукти, които напълно да задоволяват нуждите на клиентите, с високо качество на достъпни цени.

 

Контакти

ЕЛИТИС ЕООД

Варна, ул. Никола Симов-Круто 3
052503420
052505202