BGRegistar.com

ЕЛИТИС ЕООД

Информация

ELITIS Mega Store

Магазини ELITIS са на българския пазар вече 10 години. Компанията развива своята дейност в сферата на търговията на едро и дребно с козметични продукти, парфюмерия, перилни и почистващи препарати.

 

Успешната маркетингова стратегия и правилният избор на позициониране правят компанията регионален лидер в бранша в Североизточна България.

 


ELITIS разполга със собствен съвременен търговски център и централен офис в град Варна. В него на разположение на клиентите е заведение, в което можете да отпочинете и да се срещнете с приятели след пазаруване. В центъра има обособен детски кът за най-малките.

 


В обектите на ELITIS се предлагат над 2000 козметични продукти за лице и тяло. Можете да избирате от над 3000 аромата парфюми. От магазините на ELITIS можете да закупите омекотители, перилни и почистващи препарати, а изобилието е гарантирано - над 1300 продукта. Помислено е и за най-малките, за детската и бебешка грижа има над 300 реномирани продукта, бебешка козметика, кремове, аксесоари и много други.

 

 

 

В магазините ELITIS се предлагат продукти с марките:

 

L'OREAL, STR8, REXONA, DOVE, MAYBELLINE, ELODE, FREESTYLE, ADIDAS, FEMFRESH, PEARL DROPS, B.U., EMPER, NAIR, C-THRU, BIOTEN 

 

И много други.

 

 

Фирмата държи на коректните отношения с клиенти и партньори. Утрърдена като лидер в бранша си ЕЛИТИС ЕООД е предпочитан партньор за работа. Дружеството разполага с изградена успешна система за търговия, дистрибуция, маркетинг и логистика на продуктите, които предлага. ЕЛИТИС ЕООД разполага още със собствен автомобилен парк, търговски агенти, шофьори, суперзайзори и висококвалифициран екип от професионалисти.

 

 

В магазините ELITIS получавате качествено и ведро обслужване, качествен продукт и внимание.

 

 

Контакти

ЕЛИТИС ЕООД

Варна, ул. Никола Симов
052503420
052505202