BGRegistar.com

Елитис ЕООД

elitis, elitis mega store, ваучери за луксозна и качествена козметика, верига магазини elitis, верига магазини елитис, верига магазини за качествена козметика, верига магазини за козметични продукти, голямо разнообразие от парфюми, елитис, елитис еоод, изобилие от козметични продукти, качествена козметика на достъпни цени, качествени козметики продукти с отстъпка, луксозна козметика на достъпни цени, магазини elitis, магазини елитис, натурална козметика на достъпни цени, предпочитана верига магазини за козметика, препоръчана верига магазини за козметика, продукти за детска и бебешка грижа, разнообразие от перилни препарати, реномирана бебешка козметика, реномирани марки бебешка козметика, търговия и дистрибуция на парфюмерия и козметика, търговия на едро и дребно с козметични продукти, търговия на едро и дребно с парфюмерия, търговска верига елитис

Информация

ELITIS Mega Store

Магазини ELITIS са утвърдено и наложило се име на българския пазар, предлагащи широк асортимент от козметични продукти, парфюмерия, перилни и почистващи препарати.

 

Елитис - централен офис Варна

Успешната маркетингова стратегия и правилният избор на позициониране правят компанията регионален лидер в бранша в Североизточна България.

 


ELITIS разполга със собствен съвременен търговски център и централен офис в град Варна. В него на разположение на клиентите е заведение, в което можете да отпочинете и да се срещнете с приятели след пазаруване. В центъра има обособен детски кът за най-малките.

 


В обектите на ELITIS се предлагат над 2500 козметични продукти за лице и тяло. Можете да избирате от над 3000 аромата парфюми. От магазините на ELITIS можете да закупите омекотители, перилни и почистващи препарати, а изобилието е гарантирано - над 1300 продукта. Помислено е и за най-малките, за детската и бебешка грижа има над 300 реномирани продукта, бебешка козметика, кремове, аксесоари и много други.

 

Елитис ЕООД Варна

 

В магазини ELITIS се предлагат продукти с марките:

 

L'OREAL, STR8, REXONA, DOVE, MAYBELLINE, ELODE, FREESTYLE, ADIDAS, FEMFRESH, PEARL DROPS, B.U., EMPER, NAIR, C-THRU, BIOTEN 

 

И много други.

 

Фирмата държи на коректните отношения с клиенти и партньори. Утвърдена като лидер в бранша си ЕЛИТИС е предпочитан партньор за работа. Дружеството разполага с изградена успешна система за търговия, дистрибуция, маркетинг и логистика на продуктите, които предлага. ЕЛИТИС разполага още със собствен автомобилен парк, търговски агенти, шофьори, суперзайзори и висококвалифициран екип от професионалисти.

 

В магазините ELITIS получавате качествено и ведро обслужване, качествен продукт и внимание.

 

Контакти

ЕЛИТИС ЕООД

Варна, ул. Никола Симов-Круто 3
052503420
052505202