BGRegistar.com

Елер-Калдера ООД

eler kaldera, бързо и енергийно строителство, евтино и качествено строителство, елер калдера, елер калдера оод, елер калдера оод софия, качествено строителство в кратки срокове, коректен строителен предприемач софия, коректна строителна компания софия, коректна фирма за гражданско строителство, коректна фирма за груб строеж, коректна фирма за довършителни работи, коректна фирма за промишлено строителство, коректна фирма за реставрации на стари сгради, коректна фирма за строително монтажни работи, препоръчана фирма за гражданско строителство, препоръчана фирма за качествено строителство, препоръчана фирма за промишлено строителство, препоръчана фирма за строително монтажни работи, препоръчана фирма за строителство, скеле кофраж и груб строеж, строителна фирма с кратки срокове, строителство и довършителни работи, топлоизолации замазки и мазилки, фирма за груб строеж и довършителни работи, фирма за евтини строително монтажни работи, фирма за качествено гражданско строителство, фирма за качествено промишлено строителство, шпакловки и боя

Информация

Информация

Елер - Калдера ООД

 

Елер - Калдера ООД е българска компания със седалище и адрес на управление град София, кв. Драгалевци, ул. Захари Зограф №12.

 

Дружеството е регистрирано в Кърджалийски Окръжен Съд с решение №125 / 2005 година.

 

Елер - Калдера ООД е един от лидер на пазара с традиции в сферата на строителството. Компанията е изградила сериозен имидж на база солидния си опит в бранша. Наложила и утвърдила се посредством качеството и коректността в своята работа.

 

През 2009 година дружеството е лицензирано и регистрирано в Централния професионален регистър по Закона за Камара на строителите и Правилника за реда за вписване и водене на ЦПРС, специализиран в изграждането и реконструкцията на многофункционални жилищни сгради и комплекси - ЦПРС за I и V групи и различни категории строежи.

 

Елер - Калдера ООД успява да оптимизира професионалния опит на мениджмънта и квалификацията на своите служители, заемайки лидерска позиция в строителния сектор в региона.

 

Инвестира и реализира проекти в сферата на строителство. Специализирана в извършване на проучване, комплексно проектиране и строителство на всички видове строежи, в т.ч. обществени, битови, промишлени сгради и съоръжения, строително - монтажни работи. Непрекъснато разширява спектъра на предлаганите дейности и услуги.

 

Елер - Калдера ООД разполага със собствени ресурси, работни групи и строителна механизация, с което осигурява максимално кратки срокове, високо качество и прецизност на изпълняваните дейности.

 

Собственост на компанията са едни от най-висококачествените машини на международния пазар - BRINKMANN, PFT, NORTON. Налични на склад са повече от 5 000 м2 скеле за подпомагане на дейността си. Техническата обезпеченост и механизация:

 

  • Транспортни камиони за снабдителска дейност;
  • Транспортни средства за извозване на работния персонал;
  • Лека механизация за работа по обектите;
  • Наемане на тежка механизация.


Елер - Калдера ООД има реализирани и предадени множество строителни обекти от изкоп до въвеждане в експлоатация.

 

Строителната комания се ползва с доверието на финансовите институции и е в състояние да представи фирмени и банкови гаранции за изпълнението на проектите. Работи на високо професионално ниво, с точност и коректност на базата на взаймно уважение в отношенията със своите клиенти и партньори.

 

Стреми да поддържа доброто си име на строителния пазар, предлагайки разумни цени, добро качество и изпълнение на проектите в срок.

 

Елер - Калдера ООД е с репутацията на коректна фирма, която благодарение на своята далновидност и гъвкава политика, на експедитивната си и прецизна работа, успя да се наложи като лидер на пазара в строителния бранш.

 

Постоянното желание за развитие и предоставяне на висококачествени и надеждни услуги са нещата, които правят дружеството предпочитан партньор за работа и осъщестъвяване на проекти.


Компанията се представлява от г-н Райчо Асенов в качеството на Управител.

Контакти

ЕЛЕР-КАЛДЕРА ООД

София, кв. Драгалевци, ул. Захари Зограф 12
024224128
024224129