BGRegistar.com

ЕЛЕКТРО ПРОЕКТ БЪЛГАРИЯ ООД

Информация

ЕЛЕКТРО ПРОЕКТ БЪЛГАРИЯ ООД

ЕЛЕКТРО ПРОЕКТ БЪЛГАРИЯ ООД е фирма със седалище град София, ж.к. Дианабад, ул. Апостол Карамитев 7, вх. А, ет. 5, ап. 13.

 

Занимава се с проектиране на електрически инсталации.

 

Фирмата предлага пълен инженеринг от проектирането, минавайки през доставката на електроматериалите и тeхния монтаж, до оживяването и функционирането на електроинсталациите.

 

Повече от седем години екип от квалифицирани специалисти, отлични професионалисти с богат опит в областта на електро проектирането, работи за своите клиенти.

 

Обръщайки се към Електро Проект България ООД, Вие можете да разчитате на коректен екип с опит в проектирането по част Електротехническа и КИП и А.

 

Фирмата е проектирала жилищни, административни и промишлени сгради, хотели, банкови офиси на водещи банки на територията на цялата страна, външно електрозахранване на сгради на ниско и средно напрежение, улично осветление, комплектни трансформаторни постове (КТП) - бетонни и метални, механично оразмеряване на въздушни електропроводи СрН.

 

За времето на своето съществуване Електро Проект България ООД се е наложила и утвърдила, като лидер в своя бранш, търсена и предпочитана, като лоялен и коректен партньор.

 

Контакти

ЕЛЕКТРО ПРОЕКТ БЪЛГАРИЯ ООД

София, ж.к. Дианабад, ул. Апостол Карамитев 7, вх. А, ет. 5, ап. 13
024161890
0887744809, 0888003163