BGRegistar.com

ЕЛЕКТРОНКОМПЛЕКТ ИНЖЕНЕРИНГ ООД

Информация

ЕЛЕКТРОНКОМПЛЕКТ ИНЖЕНЕРИНГ ООД

Електронкомплект Инженеринг ООД е фирма със седалище град София,  бул. Цар Борис 3-ти 116, офис 5.

 

Развива своята дейност в областта на услугите. Занимава се с с инженеринг на системи за сигурност - СОТ, телевизионно наблюдение, контрол на достъп, пожароизвестяване и пожарогасене.

 

Извършва проектиране, монтаж и сервизно обслужване на пожароизвестителни и пожарогасителни системи, системи за контрол на достъпа, видеонаблюдение и охранителни инсталации.

 

Централния офис на Електронкомплект Инженеринг ООД се намира в град София. Разполага с офиси в градовете Варна и Бургас. Извършва дейност на територията на цялата страна.

 

Предлага на своите клиенти модулни видеокамери, оборудване за дистанционно сигнализиране, камери за видеонаблюдение, датчици за счупени стъкла, професионални, цветни, корпусни видеокамери ден - нощ, сигнализации и алармени системи.

 

Разполага с екип от висококвалифицирани специалисти, отлични професионалисти с дългогодишен опит в сферата на системите за сигурност.

 

За времето на своето съществуване Електронкомплект Инженеринг ООД се е утвърдила и наложила, като една от най - добрите фирми в своя бранш, търсена и предпочитана, като лоялен и коректен партньор. 

 

Контакти

ЕЛЕКТРОНКОМПЛЕКТ ИНЖЕНЕРИНГ ООД

София, бул. Цар Борис 3-ти 116, офис 5
029526543
0886660990, 0886854399
029526543