BGRegistar.com

ЕКСПРЕС ЛИФТ-СЕРВИЗ ООД - Продукти и Услуги

Продукти и Услуги

Асансьори


Експрес Лифт Сервиз ООД  предлага на своите клиенти богат избор от различни видове асансьорни уредби, произведени от водещи световноизвестни лидери в бранша. ФИрмата предлага широка гама от пътнически, панорамни, товарни, автомобилни и кухненски асансьори, както и специализирани асансьорни инсталации за хора в неравностойно положение.


Дружеството осъществява вноса на съответните изделия, което от своя страна дава възможност да предостави, на своите клиенти, най-доброто съотношение цена/качество, както на асансьорните уредби, така и на ползваните за поддръжка резервните части.


Ескалатори


Експрес Лифт Сервиз ООД притежава богат опит в сферата на монтажа и поддръжката на ескалатори. Съоръженията  намират широко приложение в сгради с голям пътникопоток - търговски центрове и големи бизнес сгради. С тяхна помощ се осъществява плавно придвижване нагоре и надолу на голям брой хора едновременно, без да има период на изчакване или ограничения в товара, за разлика от асансьорните уредби.


Паркинг системи


Паркинг системите са чудесна възможност за „икономично” паркиране, позволяващо на една и съща площ да се паркират два пъти повече превозни средства - автомобили. Паркинг системите са изключително подходящи при ограничени площи и по-малки жилищни и търговски сгради.


Системата осигурява възможнсот превозните средства се паркират на две нива като носещите платформи се задвижват хидравлично.

Контакти

ЕКСПРЕС ЛИФТ-СЕРВИЗ ООД

София, ул. Хубавка № 4
028710019
028704378