BGRegistar.com

ЕКСПРЕС ЛИФТ-СЕРВИЗ ООД

Информация

Фирма Ескпрес Лифт Сервиз ООД е специализирана в изграждането, поддръжката, монтажа, реконструкцията и модернизацията на асансьорни уредби, подемни съоръжения, ескалатори, паркинг системи.

 

Експрес Лифт Сервиз ООД е основана през 1990 г. Компанията е със седалище град София.

 
асансьори и ескалатори експрес лифт сервиз

 

Дружеството е утвърдил се лидер в бранша си. Дългогодишният опит и коректност правят фирмата просперираща. Във фирмата са заети висококвалифицирани специалисти с изявени умения и качества. Оборудването, което се използва от компанията е на високо технологично ниво. Техниката е високонадеждна и модерна, както и инструментариума, необходим за качественото изпълнение на всяка заявка и поръчка.

 
Обектите, завършени от Ескпрес Лифт Сервиз ООД се отличават с перфектно качество, високо ниво на надеждност и сигурност. Компанията разполага със собствена аварийна служба и ивършва гаранционен и извънгаранционен сервиз.

 
монтаж на асансьори софияТехниците и монтьорите на фирмата са висококвалифицирани, преминали са обучение във водещите фирми: Thyssen, KONE, OTIS и Изамет в Австрия, България и Финландия.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

богат избор от асансьорни уредби софияКомпанията предлага голямо разнообразие от асансьорни уредби на водещи световни производители. Предлага се богата гама от асансьори: пътнически, панорамни, товарни, автомобилни и кухненски, специализирани асансьорни инсталации за хора в неравностойно положение. Фирмата има богат опит в монтирането и поддържането на ескалатори.

 

 

 

 

 

 

 

експрес лифт сервизУслугата "Паркинг системи", предлагана от фирмата, е икономична система за паркиране. Изключително подходящ вариант при ограничени площи и при по-малки жилищни и търговски сгради.

 

 

 

 

 

 

Сервизните услуги се извършват денонощно, 24 часа в денонощието без почивка.

 

"Ние се стремим да предложим на нашите клиенти най-доброто!"

 

 

Контакти

ЕКСПРЕС ЛИФТ-СЕРВИЗ ООД

София, ул. Хубавка № 4
028710019
028704378