BGRegistar.com

Еко Комфорт Дизайн ЕООД

гарантиран уют с камините на еко комфорт дизайн, готварски печки на дърва и с водна риза, директен вносител на камини пловдив, еко комфорт дизайн еоод, еко комфорт дизайн климатизация и отопление, еко комфорт дизайн пловдив, камини на атрактивни цени пловдив, камини на пелети и дърва за вашия дом, камини на пелети и дърва пловдив, камини с водна риза град пловдив, камини с отстъпка пловдив, камини с топъл въздух за вашия дом, качествени камини на пелети и дърва, комфорт и уют с камините la nordica extraflame, оторизиран вносител на камини пловдив, оторизиран представител на la nordica, представител на фирма la nordica extraflame, препоръчан вносител на камини софия, препоръчана фирма за камини пловдив, разнообразие от готварски печки на разумни цени, разнообразие от камини за вграждане на пелети, разнообразие от камини на достъпни цени пловдив, разнообразие от камини с водна риза, фирма вносител на камини пловдив, фирма за пелетни продукти пловдив

Информация

Информация

 

 

Еко Комфорт Дизайн ЕООД е модерна, пазарно ориентирана компания със седалище град Пловдив, ул. Веслец №3.

 

Развива дейност в областта на търговията. Утвъдила и наложила се компания на българския пазар, предлагаща иновативни, функционални, икономични, екологични и щадящи околната среда продукти.


Еко Комфорт Дизайн е оторизиран представител на La Nordica - Extraflame - Италия, един от лидерите на пазара на пелетни продукти. Производител с уникален подход и грижа към отоплението на дома, но и с реален ангажимент за намаляване на емисиите и опазване на околната среда. La Nordica произвежда и предла отоплителни уреди на дърва, съчетавайки класически, битов и модерни стил в своите изделия.

 

Еко Комфорт Дизайн се стреми да предложи на българските потребители разнообразие от висококачествени продукти, да развие културата на климатизация и отопление в България. Радва се на доволни клиенти поради коректността, точността и прецизността в своята работа.


Предлага пелетни продукти, които напълно да задоволяват предпочитанията и изискванията на клиентите:

 

 • Камини за вграждане

 

 • Камини на пелети

 

 • Камини на дърва

 

 • Камини с водна риза

 

 • Камини с топъл въздух

 

 • Камини за вграждане на пелети

 

 • Готварски печки с водна риза

 

 • Готварски печки на дърва

 

 • Готварски печки

 

 • Модул за производство на БГВ

 

 • Котли и аксесоари

 

Високото качество на продуктите предлагани от Еко Комфорт Дизайн се е доказало през годините. Принципите на работа, които следва дружеството са лоялност, коректност и точност.

 

Еко Комфорт Дизайн е с репутацията на коректна фирма, която благодарение на своята далновидност и гъвкава политика, на експедитивната си и прецизна работа, успя да се наложи като лидер на пазара.

 

Стреми се да отговори на желанията на своите клиентите, предоставяйки продукти, които да внасят уют и спокойствие в техния дом, сигурност и практичност на работното им място.

Контакти

ЕКО КОМФОРТ ДИЗАЙН ЕООД

Пловдив, ул. Веслец 3
0885102022