BGRegistar.com

КОТЛОСТРОЕНЕ-ЕКОТЕРМ ЕООД

Информация

КОТЛОСТРОЕНЕ-ЕКОТЕРМ ЕООД

КОТЛОСТРОЕНЕ-ЕКОТЕРМ ЕООД е създадена през 1992 година със седалище град Добрич.

 

 

Развива своята дейност в областта на производството.

 

 

Занимава се с котлостроене, отоплителни вентилационни и климатични инсталации, проектиране на водогрейни и парни котли на твърдо, течно гориво и природен газ, КИП и А, комплексни инсталации оползотворяващи слънчевото греене, проектиране, производство на котли съдове под налягане, газови съоръжения, тръбопроводи за пара и гореща вода, монтаж и ремонт на котли.

 

 

Фирмата е изградила много общински обекти на територията на цялата страна, като с цел икономия на средства за отопление е заменила съществуващи котли на нафта и мазут, с котли на твърдо гориво, биомаса и котли за пелети, съгласно с европейските норми за енергийна ефективност, предимно в общественни сгради със същественно значение - училища, детски градини, социални домове, болници, читалища и театри.

 

 

При подобна замяна на източника на отопление се спестяват средства за гориво от три до четири пъти.

 

 

Котлите от серията Макси Комби  са идеален пример за домашно и индустриално отопление. Конструирани са така, че да заемат минимално място а в същото време да доставят максимална мощност при минимална консумация на гориво. 

 

 

Котлите на пелети са произведени по най - стриктните критерии и норми за безопасност в Европа. Котелът може да работи много дни без прекъсване, без проблем при работа, говори за доброто качеството на материалите, които са използвани при сглобяването на котела.

 

 

Характеристиките на котел, работещ с пелети, на КОТЛОСТРОЕНЕ-ЕКОТЕРМ ЕООД  го класифицират като изключителен продукт от този тип. Котелът идва с електронно управление, което ако някой има желание може да смени с механично.

 

 

Постоянното усъвършенстване, подобряване на материално - техническата база, високото качество на продукцията и  квалифицирания персонал, утвърждават КОТЛОСТРОЕНЕ-ЕКОТЕРМ ЕООД като лидер и водещ производител на първокачествени котли в България.

 

Контакти

КОТЛОСТРОЕНЕ-ЕКОТЕРМ ЕООД

Добрич, бул. 25 септември № 51
058602011
0879868530, 0879868540