BGRegistar.com

Екотекс София ЕООД

внос на консумативи в областта на филтрацията, внос на оборудване в областта на филтрацията, дистрибутор на индустриални филтри, доставка на качествени индустриални филтри, доставка на технически текстилни изделия, доставка на филтърни елементи за климатизация, доставчик на филтри за металургията, доставчик на филтри за мокра филтрация, доставчик на филтри за суха филтрация, екотекс софия, екотекс софия еоод, продажба на индустриалнифилтри, продажба на филтри за мокра филтрация, продажба на филтри за суха филтрация, производител на индустриални филтри, производител на качествени индустриални филтри, производител на технически текстилни изделия, производител на филтри за мокра филтрация, производител на филтри за суха филтрация, производство на качествени индустриални филтри, производство на технически текстилни изделия, ръкави за пруфер от вълна, технически текстилни изделия за вашия бизнес, технически текстилни изделия за мелничарство, технически текстилни изделия за хлебопроизводство, филтърни елементи за климатизацията на хотели, фирма специализирана в производството на филтри

Информация

Екотекс София ЕООД е фирма, специализирана в сферата на производството на филтри и технически текстилни изделия. Компанията осъществява внос на оборудване и консумативи за индустрията в областта на филтрацията.


Екотекс е основен доставчик на филтри, предназначени за суха и мокра филтрация в сферата на металургията, циментовата промишленост, вародобива, фармацията, дървопреработката, въгледобива, производството на гипс, винервайс, за асфалтови и акумулаторни заводи и други.


Компанията доставя филтърни елементи за климатизацията на хотели, офис и административни сгради, конферентни и изложбени зали, банки, печатници и други.


Екотекс София произвежда и предлага технически текстилни изделия за хлебопроизводството и мелничарството.


Дружеството разполага със собствен съвременен производствен цех. Оборудването осигурява изработката на предлаганите изделия с качество, съобразено с всички съвременни изискавания.


Екотекс разполага с екип от висококвалифицирани специалисти.


Екотекс София ЕООД е внедрила успешно система за управление на качеството ISO 9001:2008.

 

 

Управител на фирмата е Г-жа Пенка Михайлова.

 

 

Контакти

ЕКОТЕКС СОФИЯ ЕООД

София, бул. Европа 8, кв. Модерно предградие /Орион/
028283465
0888207641, 0887925575