BGRegistar.com

ЕКОСТИЛ ЕООД - Продукти

Продукти

 

ЕКОСТИЛ произвежда и предлага:

 

ЦИКЛОН ФИЛТРИ - за очистване на запрашен въздух и за прахоотделяне в пневмотранспортните системи.

 

 

Циклон филтри ръкавни стандартни с дебит от 2000м3/ч до 20000м3/ч. За по-големи количества въздух се произвеждат филтри по задание на клиента.

 

Друг тип филтри са само ръкавни филтри, няколко типоразмера в зависимост от филтърната площ, формата и габарита на същите. Производство и на нестандартни, по задание на клиента.

 

Всички произвеждани и предлагани филтри са с импулсно продухване на ръкавите.

 

РЪКАВНИ ФИЛТРИ ДЮЗОВИ с високо налягане служат за очистване на запрашен въздух в аспирационни системи.

 

ФРД разработени са в 4 основни модификации, еднакви по принцип на действие, различни по броя на ръкавите / 3, 6, 9, 12 / т.е. по филтърна площ / 1, 2, 3, 4 м3 /, израбока на нестандартни с повече ръкави и различни габарити.

 

ШЛЮЗОВИ АГРЕГАТИ служат за механично отвеждане на прахообразен продукт от циклон филтри, циклони, бункери и други съоръжения като затваря същите плътно.

 

Съоръжението се произвежда в няколко модификации с размери от ф 190 мм до ф 400 на корпуса.

 

Корпусът и роторът на изделието са изработени от чугунена отливка с последващо шлайфане за уточняване на размерите. Роторът на агрегата е с шест лопатки, които осигуряват във всеки един момент на движение плътно затваряне на отвора към бункера.

 

Изделието е оборудвано с мотор-редуктор куплирано директно към шлюзовия агрегат. Мотор-редукторите, с които се оборудват изделията, са според предназначението на шлюзовия агрегат, като стандартните се оборудват с мотор-редуктори с мощност 0,55 до 1 kW и обороти на изхода от 35 до 50 оборота в минута в зависимост от заданието на клиента.

 

В комплекта на шлюзовия агрегат е монтиран наблюдателен участък от плексигласова тръба.

 

МЕТАЛНИ ИЗДЕЛИЯ - производството на автоспирки, метални врати, решетки, съоръжения за детски площадки, контейнери и кошчета за смет.

 

ИЗДЕЛИЯ ОТ ДЪРВО - пейки и беседки.

 

Контакти

ЕКОСТИЛ ЕООД

Балчик, ул. Варненска 41
057972167
0888710725
057972167