BGRegistar.com

Екоинвест ЕООД

екоинвест еоод, екоинвест пазарджик, изкупуване и рециклиране на вторични суровини, изкупуване на всякакви опаковки пазарджик, изкупуване на вторични суровини пазарджик, изкупуване на отпадъци от опаковки пазарджик, оползотворяване на отпадъци от хартиени опаковки, превръща в нов ресурс отпадъчни пластмаси, производител на рециклирани дървени палети, производител на рециклирани пластмасови гранули, рециклиране на всякакви опаковки пазарджик, рециклиране на вторични суровини пазарджик, рециклиране на отпадъци от опаковки, рециклиране на отпадъци от опаковки пазарджик, рециклиране на пет пазарджик, рециклиране на пластмаса пазарджик, рециклиране на полиетилен пазарджик, рециклирани дървени палети пазарджик, сортиране шредиране и балиране на отпадъци, събиране на отпадъци от всички видове опаковки, фирма лидер в рециклирането пазарджик

Информация

Информация

 Екоинвест ЕООД  е динамично развиваща се, пазарно ориентирана компания, учредена през 2003 г. със седалище град Пазарджик.

 

Специализирана в управление на отпадъци от опаковки на фирмите и общинте на територията на страната.

 

От основаването си до днес е изградила сериозен имидж на база солидния си опит в бранша, преодолявайки предизвикателствата, наложени от пазарните и икономически условия в страната, предоставяйки висококачествени продукти и услуги, изцяло съобразени с изскванията на своите клиенти.

 

Първоначална и все още една от основните дейности на компанията, е събирането и първичното третиране на хартиени отпадъци, велпапе, офсетова хартия, вестници, списания и др. Извършва изкупуване и рециклиране на вторични суровини и отпадъци от опаковки. Работи на територията на цялата страна.

 

В отговор на нуждите на пазара, Екоинвест непрекъснато разширява своя асортимент, включвайки събиране на отпадъци от всички видове опаковки – пластмаси, пет, метални опаковки, дървени опаковки, стъкло и тяхното първоначално сортиране, третиране и транспортиране.

 

Количествата, които компанията изкупува и продава месечно представляват около 10% от пазарния дял на отпадъчни опаковки в България.

 

Екоинвест е основен партньор на организациите по оползотворяване, като обслужва разделното събиране на общините и фирмите.


Компанията събира и изкупува хартиени, стъклени, дървени, пластмасови и метални опаковки, както и всички отпадъчни опаковки от полиетилен, пластмаса, ПЕТ бутилки, хартия, стъкло, метални опаковки и дървени палети. След сортиране, шредиране и балиране, отпадъците се насочват за оползотворяване и повторна употреба към рециклиращите предприятия.


Екипът зает в компанията работи в насока успешното управление на отпадъците и увеличаване дела на рециклираните и повторно употребявани опаковки.


Екоинвест превръща в нов ресурс отпадъчни пластмаса, ПЕТ и дърво. Произвежда рециклирани дървени палети, пластмасови гранули и ПЕТ флейк за повторна употреба.

 

Производството отговаря на всички определения за зелена икономика. Освен на българския пазар продукцията на фирмата се продава в Гърция, Румъния, Косово и Полша.


Приоритетната дейност на Екоинвест е свързана с рециклирането на пластмасови отпадъци от опаковки - LDPE, HDPE, PP/PS, PP BIG BAGS, PET. Компанията се стреми към повишаване на качеството и количеството на произвеждания гранулат и повишаване процента на ефективно преработените отпадъци от пластмасови опаковки.

 


Екоинвест - лидер в рециклирането на пластмаси в България! 

 

Контакти

ЕКОИНВЕСТ ЕООД

Пазарджик, ул. Мильо Войвода 18
034448445
0886223441