BGRegistar.com

Ей енд Джи Инвест България ЕООД

машини за производство на еластомери, машини за производство на изделия от полиуретан, машини за пръскане на покрития в строителството, машини под наем за полагане на боя, машини под наем за полагане на шпакловки, машини под наем за полиуретан и полиуреа, оборудване за трансфер на фуиди, оцветители за полиуретан, препоръчана фирма за полиуретан и еластомери, проекти за изолация на сгради с еластомери, проекти за изолация на сгради с полиуретан, производител на машини за леене на полиуретан, производство на еластомери, производство на изделия от полиуреа, производство на изделия от полиуретан, ремонт на машини за полиуретан и полиуреа, системи полиуреа за защита на повърхности, системи полиуретан и еластомери, системи твърд и мек полиуретан , спрей системи полиуретан, технологии за работа с полиуреа, технологии за работа с полиуретан, фирма предлагаща полиуретан и еластомери, фирма производител на изделия от полиуретан, формоотделители за полиуретан

Информация

Ей енд Джи Инвест България ЕООД

Ей енд Джи Инвест България ЕООД

 

Ей енд Джи Инвест ЕООД е българска компания, учредена през 1994 година със седалище град София.

 

Динамично развиваща се, пазарно ориентирана компания, изградила сериозен имидж на база солидния си опит в сферата си дейност.

 

Предлага на българския пазар материали, машини и технологии за производство на изделия от полиуретан, изолации с полиуретан и защитни покрития от полиуреа и елестомери. Компанията предлага още машини за полагане на мазилки, бои, пътна маркировка и други покрития, използвани в строителството.

 

Ей енд Джи Инвест ЕООД се стреми да популяризира на българския пазар системи полиуретан и еластомери, отговарящи на най - високите изисквания за опазване на околната среда, за модерно и иновативно производство на изделия с приложение в промишлеността и строителството.

 

На българския пазар фирмата предлага :

 

  • Спрей системи полиуретан за топло, хидро и шумоизолация в строителството и промишлеността за полагане на място IN SITU.
  • Системи твърд и мек - индустриален полиуретан за производство на автомобилни части, имитация на дърво и метал, за мебелната и хладилната промишленост, сандвич панели и други.
  • Системи полиуреа за защита на повърхности - бетон, метал,  антикорозионни, антибактериални и антиабразивни покрития.
  • Формоотделители и оцветители за полиуретан и полиуретанови пени.
  • Машини и съоръжения за пръскане на покрития в строителството: полиуретанова пяна за изолация, мазилки, гипс, бои, пътна маркировка и лакове.
  • Машини за производство на изделия от полиуретан и еластомери: сандвич панели, автомобилни части, дунапрен, колела, ролки и корпуси.
  • Бояджийски машини – за нанасяне на бои, лакове, мазилки, гипс и др.
  • Машини за пътна маркировка – самоходни автоматизирани системи, както и ръчно водими.
  • Арт & Хоби DIY - материали и изделия в помощ на домашния майстор, моделист, флорист или човек на изкуството.
  • Преси и форми за леене.

 

Ей енд Джи Инвест ЕООД предоставя на клиентите цялостни решения в областта на технологиите за производство на изделия от полиуретан, полиуреа и еластомери, като ползва дългогодишния опит на Европейските и световни компании, които представлява:

 

Synthesia Española, s.a. - испанска компания, водещ европейски производител на системи от полиуретан и еластомери;


OMS Group, Италия - дозиращи машини и поточни линии за производство на изделия от полиуретан;


GRACO, САЩ - световен лидер в производството на машини и съоръжения за пръскане и трансфер на флуиди;


KEMI Spa, Италия - производител на формоотделители и оцветители за полиуретановата промишленост;


Либерт - двукомпонентни полиуретанови бои и лакове с индустриално приложение.

 

Философията, която следва през годините е не само привличане на повече клиенти в условията на конкуренция и пазарна икономика, но и улеснение за българските потребители, предлагайки решения за всеки бизнес, спазвайки принципите за лоялност, коректност и взаимно доверие.

 

Ей енд Джи Инвест работи на високо, професионално ниво, с точност и коректност на базата на взаймно уважение в отношенията със своите клиенти и партньори.

 

Стерми се да поддържа доброто си име на българския пазар, предлагайки гъвкави решения, с гарнация за бърза, професионална реакция, съобразена с желанията на клиентите, разумни цени, добро качество и изпълнение на проектите в срок.

 

Богатият опит трупан през годините и креативните решения са в основата, фирмата да се наложи като лидер в своя бранш. Радва на доволни клиенти поради коректността, точността и прецизността в изпълнението на своята работа.

 

Контакти

Ей енд Джи Инвест България ЕООД

София, ул. Фритьоф Нансен № 11-13, ет. 5, ап. 15
029816360, 029877780