BGRegistar.com

Едмина ЕООД

Информация

Информация

Едмина ЕООД предлага цялостно обзавеждане за Вашия дом, офис, магазин или бизнес. 

 

Учредена пред 1997 год. със седалище град София и обхват на дейност производство на стандартни и бутикови мебели по индивидуални поръчки, съобразени с нестандартни архитектурни решения.


Дава възможност на всеки клиент да реализира своите проекти, стремейки се да удовлетвори максимално изискванията и желанията.


Едмина предлага цялостно обзавеждане за Вашия дом, офис, магазин или хотел. Поддържа партньорства с дизайнери и изпълнява поръчки в унисон с актуалните тенденции в дизайна, съчетани с авангардни мебели. Има реализирани проекти на всички видове италиански дизайн.

 

Екипът от опитни специалисти в областта на интериорния дизайн за дома и офиса, предлагат на клиентите цялостни решения с богато разнообразие от стилове, модели и цветове.


Фирмата поддържа дългогодишно сътрудничество с производителите на МДФ, масив и ПДЧ, механизми, обков и други. Предлага отстъпка на повечето водещи марки бяла техника и матраци.


Името Едмина се свързва с модерно бутиково обзавеждане, съчетаващо съвремен стил, изразен посредством функционалност и форми, разнообразие от материали и цветове.


Едмина - стил постигат посредством умело комбиниране на авангардни технологии и най - високи стандарти за качество в производството на интериорни решения.


Изработва по поръчка или по индивидуален технически проект мечтаното обзавеждане, изцяло съобразено с изискванията за форма, размери, използвани материали и всичко това с гаранция за качество.


Мебели Едмина - съчетание от стил, лукс и комфорт, предразполагащи добро начало и приятен край на вашия ден!

 

Контакти

Едмина ЕООД

София, ул. Илия Бешков 1
0898564412