BGRegistar.com

ЕВРО ОЙЛ ООД

Информация

ЕВРО ОЙЛ ООД

Евро Ойл ООД е създадена през 2002 година със седалище град Русе.

 

Развива своята дейност в областта на търговията и авто услигите.

 

Занимава се с продажба на гориво - смазочни материали, автокозметика, автоконсумативи и сервизна дейност, включваща профилактика на леки, лекотоварни и тежкотоварни автомобили.

 

Евро Ойл ООД е основен дистрибутор за Североизточна и Централна България на продуктите на Приста ойл EАД - лидер в производството и продажбите на гориво - смазочни материали за България.

 

Дистрибутор и на други производители и вносители на качествени артикули - Castrol, Mobil, Texaco, Agip, Valvoline, Monbat, FAAM, Champion - England, Osram - Germany, Snap - USA, Liqui Moly - Germany, маслени, горивни и въздушни филтри за всички видове леки коли и камиони, Гуми - Диана ООД и други.


Евро Ойл ООД се стреми внимателно и целенасочено да подбира доставчици с доказано име на вътрешния, европейския и световен пазар, за да предлага само качествени продукти, придружени със съответните сертификати.

 

Във фирмата работят квалифицирани служители с дългогодишен опит, които предлагат качествено обслужване, изчерпателна и полезна информация на предлаганите продукти.

 

Продажбите не се осъществяват само на база качеството и цената, а и чрез вникване в проблема, който клиентът се опитва да разреши чрез покупката на предлаганите от Евро Ойл ООД продукти.


Фирмата предлага специални цени на едро за всички настоящи и бъдещи клиенти.

 

Контакти

ЕВРО ОЙЛ ООД

Русе, ул. Райко Даскалов 29 А
082823974
082823976