BGRegistar.com

Евро Мастер ЕООД

evro master, детайли и възли по чертеж на клиента, евро мастер, евро мастер еоод, евро мастер еоод стара загора, евтини качествени машини за обработка на арматура, изработка на метални изделия стара загора, качествен механизъм за стягане на кофраж, качествена машина за изправяне на арматура, качествена машина за изработване на бигли, качествена машина за огъване на арматура, машини за обработка на арматура на ниски цени, метални изделия от различни материали, механични възли по чертеж на клиента, механични детайли по чертеж на клиента, препоръчан производител на сушилни инсталации, препоръчана фирма за кофражна техника, препоръчана фирма за пеперуди за кофраж, препоръчана фирма за сушилни инсталации, препоръчана фирма за шпан апарати за кофраж, препоръчана фирма за шпанки за кофраж, производител на кофражна техника на ниски цени, производител на кофражна техника стара загора, производител на машини за обработка на арматура, производител на стругови детайли стара загора, производител на сушилни инсталации на ниски цени, производител на универсални сушилни инсталации, производител на фрезови детайли стара загора, производство на евтина кофражна техника, производство на евтини сушилни инсталации, производство на качествени пеперуди за кофраж, производство на качествени фиби за кофраж, производство на качествени шпан апарати за кофраж, производство на качествени шпанки за кофраж, производство на механизъм за стягане на кофраж, сушилни инсталации за билки стара загора, сушилни инсталации за плодове стара загора, сушилни инсталации за ядки стара загора, фирма изработваща сушилни инсталации, фирма производител на кофражна техника

Информация

Информация

Евро Мастер ЕООД е учредена през 2000 год. със седалище и адрес на управление град Стара Загора.


Съвременна, пазарно ориентирана компания, една от водещите в сферата на на индустрията, предлагаща иновации в качествени решения. Утвърдила и наложила се с име на надежден и коректен партньор.


Евро Мастер ЕООД е лидер на пазара с дългогодишен опит и традиции в машиностроенето.


Специализирана в проектиране и производство на сушилни инсталации, машини за арматура, кофражна и подемна техника, реконструкция и модернизация на вече съществуващи инсталации. Изградила сериозен имидж на базата на натрупания богат управленски опит.


Евро Мастер ЕООД е един от най-големите производители на универсални сушилни инсталации за преработка на плодове, билки, гъби, ядки, машини за изработване на бигли, преносими подемници за строителството и други.


Високото качество на изработка, качествените материали, конкурентните цени правят продукцията на фирмата търсена и предпочитана.


Екипът от квалифицирани специалисти, работещи във фирмата отделят внимание на всички иновационни технологии, предлагат подходящи технологични решения и експресно обслужване.


Налагайки нови стандарти на работа, богатият опит трупан през годините и креативните решения, са в основата Евро Мастер ЕООД да се наложи като лидер в машиностроителния бранш.

 

Дружеството се преставлява от г-н Марин Маринов в качеството на Управител.

 

Контакти

Евро Мастер ЕООД

Стара Загора, Индустриална зона
0898743733, 0883459145