BGRegistar.com

Евро Мастер ЕООД

evro master, детайли и възли по чертеж на клиента, евро мастер, евро мастер еоод, евро мастер еоод стара загора, евро мастер стара загота, изработка на метални изделия стара загора, кофражна техника стара загора, машина за изработване на бигли, машини за арматура стара загора, машини за обработка на арматура, метални изделия от различни материали, механични възли по чертеж на клиента, механични детайли по чертеж на клиента, прецизни стругови и фрезови детайли, производител на кофражна техника, производител на машини за арматура, производител на стругови детайли стара загора, производител на сушилни инсталации, производител на фрезови детайли стара загора, струговии фрезови детайли стара загора, сушилни инсталации за билки стара загора, сушилни инсталации за плодове стара загора, сушилни инсталации за ядки стара загора, сушилни инсталации стара загора, фирма изработваща сушилни инсталации, фирма производител на кофражна техника

Информация

Информация

Евро Мастер ЕООД е учредена през 2000 год. със седалище и адрес на управление град Стара Загора.


Съвременна, пазарно ориентирана компания, една от водещите в сферата на на индустрията, предлагаща иновации в качествени решения. Утвърдила и наложила се с име на надежден и коректен партньор.


Евро Мастер ЕООД е лидер на пазара с дългогодишен опит и традиции в машиностроенето.


Специализирана в проектиране и производство на сушилни инсталации, машини за арматура, кофражна и подемна техника, рекунструкция и модернизация на вече съществуващи инсталации. Изградила сериозен имидж на базата на натрупания богат управленски опит.


Евро Мастер ЕООД е един от най-големите производители на универсални сушилни инсталации за преработка на плодове, билки, гъби, ядки, машини за изработване на бигли, преносими подемници за строителството и други.


Високото качество на изработка, качествените материали, конкурентните цени правят продукцията на фирмата търсена и предпочитана.


Екипът от квалифицирани специалисти, работещи във фирмата отделят внимание на всички иновационни технологии, предлагат подходящи технологични решения и експресно обслужване.


Налагайки нови стандарти на работа, богатият опит трупан през годините и креативните решения са в основата, Евро Мастер ЕООД да се наложи като лидер в машиностроителния бранш.

 

Дружеството се преставлява от г-н Марин Маринов в качеството на Управител.

 

Контакти

Евро Мастер ЕООД

Стара Загора, Индустриална Зона
0898743733, 0883459145