BGRegistar.com

ЕВРОХРОМ ЕООД

Информация

еврохром еоодЕврохром ЕООД е фирма, основана през 2004 година. Основната дейност на дружеството е свързана с производството на пластмасови изделия.

 

През 2005 година Еврохром ЕООД закупува собствена производствена сграда с площ 1200 кв.м, намираща се в град Кърджали.

 


В следващите 2 година се осъществява монтаж на първите Шприц Машини HAITIAN HTF 160. Сключен е договор с HAITIAN PLASTIC INJECTION MACJINERY.Co, който е за доставка и продажба на Шприц Машини в България.

 


През 2008 година фирмата обновява машиниия си капацитет, закупувайки оборудване с последно поколение Шприц Машини HAITIAN MARS SERIES (Енерго-Спестяваща Серия).

 


Еврохром ЕООД е доставчик и на Периферни Устройства за цялостен работен цикъл при производствения процес на пластмасовите изделия, от 2009 година.

 


През същата година дружеството стартира Доставка на Шприц Машини по Евро-Интеграционните програми – ОП Конкурентноспособност 2007-2013 година и по други програми за развитието на страната.

 


През 2010 година фирмата стартира изпълнението на цялостен производствен цикъл, внедрявайки нови Ултрасонични Машини за монтаж и асемблиране на пластмасови изделия.

 

 

Сключено е споразумение с Еверт Лак ЕООД, гр.Стрелча, за лакиране, боядисване и обемно метализиране на пластмасови детайли.

 

 

През 2011 година е сключен договор със SAMSUNG GENERAL CHEMICALS (SGC) за внедряване в страната на серията SAMSUNG The Luminous Landscape.

 


Еврохром е наложил се, на българския пазар, надежден партньор и основен доставчик в България на Шприц Машини, Периферни Устройства.

 

 

Контакти

ЕВРОХРОМ ЕООД

Кърджали, бул. България № 101
036122111
036122111