BGRegistar.com

ЕВРОМАР КОМ ООД

Информация

ЕВРОМАР КОМ


Евромар Ком е българо - полско дружество създадено през 2004 година със седалище град София. Развива своята сейност в областта на търговията. Занимава се с внос и продажба на мебели за офиса и дома, мебели за кухнята, детската стая и спалнята.

 

Предлага на нашия пазар висококачествени мебели за дома на достъпни цени.

 

Дружеството е основен вносител за България на марката мебели Black Red White, които са с гаранция за най - доброто качество и иновативен дизайн на обзавеждането. Евромар Ком внася мебели за дома и офиса от Украйна, Китай и българско производство, като селекцията е направена на база за добри цени и възможности за поддържане на мебелите на склад.

 

Центе на предлаганите мебели са разнообразни, съобразени с различните възможности на клиентите.

 

Компанията разполагаме с пет камиона с тонаж от 6,5 до 20 тона, които дават възможност за бързи доставки на желаните мебели и Вашето обзавеждане.

 

Евромар Ком е от девет години на пазара, но вече се е наложила , като една от най - добрите в своя бранш, търсена и предпочитана като честен и коректен партньор. Кредото на компанията е да подкрепя интересите и новите идеи на своите клиенти, като се стреми да задовли техните изисквания и да им предложи най - новите и модерни мебели.

 

В момента Евромар Ком извършва доставки на мебели в над сто и двадесет мебелни магазина в цялата страна, като Аико, Зона Дом , Лазур, Лабиринт, Еником М, Моббо и Хелио. Има подсигурен транспорт до всички краища на България.

 

Mотото на фирмата е Мебели за всички поколения!

Контакти

ЕВРОМАР КОМ

София, район Сердика, ул. Веслец 70
029315130, 029918052
0886660649, 0887578053